Hvad vil I gøre ved det?

danmark78

Et nyt storværk fra Danmarks Statistik om indvandrere i Danmark 2017 er på gaden – i ubemærkethed fra de fleste medier. Herregud, at 94 % af alle syriske kvinder er på offentlig forsørgelse, at somaliske mænd er otte gange så voldelige som gennemsnittet af mænd i Danmark (ikke af danske mænd!) og at 42 % af alle mandlige indvandrede født i 1987 er dømt for at have overtrådt straffeloven, er jo heller ikke nogen egentlig nyhed, selv om det da er rart at få sat tal på.

Vi ved det jo godt i forvejen: Vore gæster udnytter det danske sociale system, som de er bemærkelsesværdigt godt underrettede om, allerede inden de kommer til landet, og udhuler det, således at danskere i nød ikke kan få den hjælp, de egentlig har krav på. Indvandringen betyder ganske enkelt velfærdsstatens undergang, intet mindre. Og politiet har ikke længere tid til at beskæftige sig med almindelig kriminalitet, alle ressourcer går efterhånden til forgæves forsøg på at dæmme om for gæsternes kriminalitet. Medierne lukker øjnene – kendsgerningerne er ganske enkelt ikke politisk korrekte og må derfor ties ihjel.

Nogle få røster har dog lydt forsigtigt i mørket. Michael Jalving og Niels Lillelund i Jyllands-Posten og Pernille Vermund i Ekstrabladet. Sidstnævnte vil have offentlige ydelser forbeholdt statsborgere, men da gæsterne uden videre forsynes med danske pas, vil det jo i realiteten intet hjælpe – de bliver blot med tiden fjernet fra statistikken. Vi har tidligere omtalt Danmarks Statistiks svindel med begreberne indvandrere og efterkommere. En opgørelse over forholdene for indvandrere og efterkommere med dansk statsborgerskab ville være særdeles interessant, men den får vi næppe. Michael Jalving vil som tidligere nævnt have stop for ny indvandring, men vil ikke fjerne de gæster, der allerede er her – ligesom Morten Uhrskov Jensen. Begge d’herrer er altså med på at forsørge de ca. 500.000, der er omfattet af statistikken, og som dræner den danske statskasse for langt mere end de 33 mia., man taler om, hvis man regner alt med fra asylbehandlingen og fremad, herunder børneinstitutioner, skoler, læger, hospitaler, tolke, politi, terrorsikring, retsvæsen, fængsler, af hvilke denne gruppe som nævnt er storforbrugere, plejehjem, tvangsanbringelser etc., etc. etc.

Vi skal derfor tillade os at stille det rimelige spørgsmål til alle, der klager over tingenes tilstand: Hvad har I tænkt jer at gøre ved det?

Problemet går ikke over af sig selv. Dansk Folkeparti har vist, at man ikke kan stemme sig ud af det – det ændrer intet! Der er siden 70’erne i skrift og tale blevet advaret mod de tilstande, der hersker i dag. Det har intet hjulpet.

Hvad har I tænkt jer at gøre ved det? Hvordan har I tænkt jer at genoprette danskernes suverænitet i Danmark og at sikre, at danskernes opsparing i socialstaten forbeholdes landets egne børn? Hvordan har I tænkt jer at sikre, at Danmark også om 100 år er de etniske danskeres land? Vi hører gerne fra jer med konstruktive ideer, der virkelig vil gøre en forskel!

***

Se også Fakta om indvandringen 2017.

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Hvad vil I gøre ved det?

  1. Lars Hartvig siger:

    Enhver burde holde sig i form, og dyrke kampsport og skydning, evt. hjemmeværn. At søge kontakt til ligesindede burde være det mindste man derudover gør. Støt nogle af de forskellige bevægelser: http://identitaer.dk/ , http://www.dendanskeforening.dk/ https://www.facebook.com/danervaern/

    Jeg søger selv et bedre alternativ, men hvor er det?

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s