Kommunalvalg 2017

I forbindelse med den aktuelle farce, der går under betegnelsen kommunalvalg, er det vigtigt, at danske nationalister holder hovedet koldt og husker på, at ingen af de opstillede partier varetager danske interesser. Ingen af partierne har det således som deres erklærede mål at befri deres kommuner og regioner for de fremmede besættelsestropper.

Nogle vil i denne sammenhæng naturligvis indvende, at Dansk Folkeparti er en undtagelse. Hertil er der kun at bemærke, at hvis man som nationalist virkelig tror, at DF gør nogen forskel, så skal man kigge på, hvor lidt partiet, til trods for rig lejlighed til det, reelt har gjort for at stoppe ødelæggelsen af landet igennem de sidste 20 år. DF er en lynafleder, hvorfra der af og til høres fornuftige bemærkninger, men der er blot tale om varm luft, ligegyldig symptom behandling, afledningsmanøvre og inkonsekvent mormorracisme. Partiet bygger på ren populisme, det er massemedierne der sætter dagsordenen, og det har ingen ideologisk bundlinje, alt er til forhandling, desværre også Danmarks fremtid. DF er således en del af problemet, ikke en del af løsningen!

Andre vil gøre gældende, at Nye Borgelige ”vil gøre noget ved tingene”. Selvom partiet er nyt, har det allerede vist sit sande ansigt. Præcist som DF har heller ikke dette parti nogen ideologisk bundlinje, alt er i sidste ende til forhandling, og man er naturligvis ikke ”racistisk” eller ”nationalistisk”. Yderligere er det ganske sigende, at partiet har ekskluderet indtil flere medlemmer for ”ekstremisme”, “racisme” og “antisemitisme”. Baggrunden for eksklusionerne har ofte været en ”afsløring” fra det venstreekstreme Redox. Et parti, som lader venstreekstremister bestemme, hvem der kan være medlem, har endegyldigt spillet fallit. På længere sigt vil partiet blot være en liberal udgave af DF og medvirke til at sikre danskernes etniske og kulturelle selvmord.

Hvem skal man så stemme på? Det eneste råd, vi kan give, er at stemme på individuelle kandidater, hvis dybfølte nationale sindelag man har personligt kendskab til. Hvis man ikke kender nogen, så lad vær med at stemme! En stemme på nogen andre er en stemme på landsforrædere og en blåstempling af det system, som er i gang med at udrydde danskerne.

Det siger unægtelig en del om situations alvor, at ingen af de opstillede partier uforbeholdent tager danskerne parti, og det allerværste ved kommunalvalget er således, at det med rå ubarmhjertighed udstiller danskernes nationale impotens. Hvis der stadig havde været blot en smule livskraft tilbage i folket, hang politikerne ikke lygtepælene men i dem!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s