Kapitulation

Mikael Jalvings artikler er altid læseværdige, men når han i Jyllands-Posten den 15.10.2017 skriver, at indvandringen hertil fra muslimske områder er irreversibel, så lægger han sig på linje med Morten Uhrskov Jensen og underskriver dermed det danske folks dødsdom.

Selv uden fortsat tilvandring tager det bare lidt længere tid, inden folket er blevet udskiftet, men da de tilvandrede har større formeringsrate end danskerne, er resultatet givet på forhånd. Det hed i tidligere tiders Tyskland “Umvolkung”, og det er det, der er tale om.

Hvis Danmark skal overleve i en form, vi kan være bekendt over for vore børnebørn, skal de tilvandrede ud, uanset om de har dansk pas eller ej. Alle andre diskussioner kan naturligvis være interessante, men i sidste ende er de totalt ligegyldige.

GÅ TIL MODSTAND!

Dette indlæg blev udgivet i Dansk nationalisme og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s