Inflation

Verden over hæves renterne. Det hævdes, at dette sker for at dæmme op for den voldsomme inflation, der gør danskerne fattigere og fattigere for hver dag, der går. Men hvorfor oplever vi denne inflation?

En helt misvisende forklaring kommer selvfølgelig fra den jødiske chef for verdens største virksomhed. BlackRocks administerende direktør Larry Fink bebrejder således “nationalisme og lavere immigration”…

Globalistisk vås! Nej, vi oplever denne inflation på grund af Vestens vanvittige sanktioner imod Rusland, der har fået en lang række råstoffer til at stige voldsomt i pris, først og fremmest energi – dvs. sige kul, olie og gas. Det mærker du naturligvis direkte, når du tanker benzin eller får din varmeregning eller elregning.

Men energiomkostninger er en væsentlig del af prisen på alt, hvad du køber. Landmanden, der avler dine fødevarer, bruger energi til sin traktor og til drift af sin stald – og hans råvarer (foder, gødning, sædekorn etc.) koster også energi. Mejeriet og slagteriet bruger energi, og der indgår energi i alle transportomkostninger. Endelig bruger detailforretningen også energi til lys, opvarmning, køling etc. Energi udgør en væsentlig del af den pris, du betaler ved kassen!

Og det standser ikke der. En stor del af den gødning, der bruges, kom fra Rusland. Derfor stiger priserne på gødning. De fleste varer er pakket ind i papemballage. Pap laves af træ. En stor del af det træ, der bruges til fremstilling af pap og papir, kom fra Rusland. Og når din computer bliver dyrere eller ikke kan leveres, ja, så skyldes det, at en stor del af de ædelgasser og sjældne metaller, der skal bruges, kom fra Rusland. Og så fremdeles…

Det fremgår af dagspressen, at vestlige lande er begyndt at købe olie i Israel. Israel? Jamen Israel har jo ingen olie… hvor mon deres olie kommer fra? Saudi-Arabien har olie, men de sælger i øjeblikket mere olie, end de producerer. Hvor mon den kommer fra? Skal vi gætte? Vi køber russisk olie fra Israel, Saudi-Arabien og sikkert også andre lande – men til meget højere priser, end vi skulle have betalt, hvis vi havde købt olien i Rusland. Dertil kommer så rentestigningerne, der går direkte i storkapitalens kasse.

Stigningen i råvarepriserne er ikke en naturlig stigning, det er en stigning, der bevidst er blevet påført dig af de uansvarlige politikere, du selv har valgt! Det er noget, man gør imod dig, for at gøre dig fattigere! Det påvirker kun meget marginalt den russiske økonomi – men det påvirker din! Den eneste måde du kan forsvare dig på, er ved at tage din høtyv frem og jage politikerne ud af deres stillinger.

Magten skal tilbage til folket. Politikerne er valgt for at varetage dine interesser. Sanktioner imod Rusland er ikke at varetage dine interesser – tværtimod! Gå til modstand, mens du stadig kan!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s