En dyr sengedeje

Danmark har nu været belemret med Mette Frederiksen i 3 år, og en stor del af befolkningen elsker hende stadig – især den del, der intet yder, men kun nyder frugten af andres arbejde. Men det har unægtelig været et dyrt knald for alle, og når festen er slut, bliver der heller ikke noget til overs til nyderne. Og til pamperne bliver der forhåbentlig kun et reb i en lygtepæl.

Mette Frederiksen lagde ud med ”klimapolitikken”, for det var en af de ting, den verdensfjerne og begavelsesforladte venstrefløj skulle have for at støtte Mette Frederiksen. Al tale om at ”redde klimaet” er kun varm luft. Klimaet har altid ændret sig, styret af kosmiske fænomener, som mennesket ingen indflydelse har på overhovedet. CO2 er ikke forurening, men en naturligt tilstedeværende luftart, der er forudsætningen for alt planteliv på jorden. Jo mere CO2, der er, jo grønnere bliver planeten. At ville bringe CO2 og forurening sammen under en fællesnævner er tegn på meget svag intelligens – eller bevidst manipulation. I øvrigt ser vi af historien, at varme perioder – ikke uventet – altid har været de fremgangsrige og velstående perioder, hvorimod de kolde perioder har været præget af fattigdom og tristesse. Man kan bare prøve at forestille sig, hvad et vinterberedskab, som det vi havde i 50’erne ville koste i dag! Men socialdemokrater kan ikke glæde sig over besparelser, de kræver nye skatter – og det er netop det, ”klimapolitikken” går ud på: en forarmelse af befolkningen. Nu er reel viden om klimaet jo ikke nogen skjult og hemmelig videnskab. Den er tilgængelig for alle, der kan læse – men det er selvfølgelig også en væsentlig indskrænkning i vore dage. Man vælger imidlertid at ignorere den – og pressen er i fuld enighed med på den. Snak om en styret presse!

Så man giver energiprisernes himmelflugt det første skub ved at erklære, at olieproduktionen i Nordsøen skal indstilles, USA nedprioriterede olieindustrien, og EU forkynder et forbud mod rigtige biler fra 2035, og det er snart. Hvem vil nu investere i olieudvinding? Nej vel! Ergo stiger priserne.

I stedet skal vi belemres med vindmøller. Det er ”grøn” strøm, påstås det – emissionsfri, forstås. Men vi har aldrig set et rigtigt regnestykke for disse afskyelige indretningers miljøpåvirkning. Hvad med produktion og transport af disse monstrøsiteter, hvor megen energi medgår der til det? Hertil kommer så udvindingen af de råstoffer, der skal bruges. Og så er der jo bortskaffelsen, når de efter få år er udtjente. Metaldelene kan genbruges, men det kræver også energi, og vingerne er lavet af et uforgængeligt kunststof, som bliver begravet i jorden. Hvilken forureningskatastrofe ligger der mon her og venter på os? Og så er der jo fundamenterne, der er gravet dybt ned i jorden, og som ikke kan genbruges, for møllerne bliver jo stadig større. Hertil kommer så batterierne til opbevaring af strømmen. De fremstilles af sjældne råstoffer, dvs. der skal graves mange tons jord op for at udvinde et kilo metal. Miljøproblemerne ved denne minedrift er velbeskrevne, men ignoreres – for ”klimaets skyld”. De samme betragtninger kan gøres vedrørende solpaneler. Og så taler vi overhovedet ikke om den æstetiske påvirkning af landskabet. Den har man ellers været ivrig for at bevare. Min afdøde svigerfar fik en efter datidens forhold betydelig bøde, fordi hans garage var blevet 1,5 cm højere, end byggetilladelsen gav lov til. I dag kan møllerne skænde landskabet, lige så tosset de vil. Dertil kommer så påvirkningen af dyr og mennesker fra de svingninger, der opstår i luften, når vingerne drejer rundt. Det er kun såkaldte ”konspirationsteoretikere”, der beskæftiger sig med det. Alle andre lukker bare øjnene.

Det intellektuelle niveau for denne diskussion fremgik klart af et interview med en ”energiekspert” i radioens program 1 for nogen tid siden. Han mente, at energi jo måtte blive gratis, fordi den kommer af vind, vand – og batterier…… Vi lader den bare stå. Det er karakteristisk, at den såkaldte journalist ikke havde nogen opklarende spørgsmål. Det var så indlysende. Energi må blive gratis…..

Det er økonomiske forestillinger som disse, der er ledetråden for Mette Frederiksens regering. Og herregud, der er jo meget få af de åndsamøber, som sidder i folketing og regering, der nogen sinde har haft et arbejde – altså et produktivt, værdiskabende arbejde. De går stort set alle direkte fra skolen ind i de politiske ungdomsorganisationer og derfra videre til den evige hvile og de fede ben på Christiansborg.

Det var imidlertid kun første akt. Næste akt var Coronaen – denne stort set uskadelige virus, som har kostet samfundet fantasilioner af kroner til opsporing, testning, registrering, rådgivning, nedlukning af erhvervslivet, skadelige vacciner med dødsfald og infertilitet til følge. Folk synes, at Mette har klaret det så flot – altså igen de, der intet yder. Hertil kommer alle restriktionerne, som har kvalt de fleste, der har levet af turisme, restauranter, hoteller osv. Igen har vi været udsat for pseudovidenskab af højeste rang. Der er mange fagfolk, der har bedt om, at man lige træder på bremsen, men de er ikke blevet hørt, de er blevet annulleret og har fået sølvpapirshatten på. Vedrørende minkene henvises der til en tidligere artikel. De kræver et kapitel for sig selv!

Apropos nedlukningerne, så var de en fed forretning for det offentlige og de offentligt ansatte. Det offentlige kunne sætte enhver i forvejen langtrukken sagsbehandling i stå, så pensionssager blev mindst et år forsinkede. Der skal jo mange konsultationer til, og de var blevet umulige, for slet ikke at snakke om arbejdsprøvninger osv. For de ansatte ren ferie. Sågar kirkegårdsgartnerne blev sendt hjem og toiletterne på kirkegården lukket. Jeg kan dårligt forestille mig et arbejde med mindre smitterisiko…. For det værdiskabende erhvervsliv blev det imidlertid til fallit og konkurs. Men hvad gør det? For Mette og hendes kumpaner drejer det sig jo netop om at få afskaffet det private erhvervsliv og den private ejendomsret.

Og vi er ikke færdige. Cirkusset begynder igen til efteråret. Og hvis det skulle svigte, har man altid abekopperne, som ikke mere må hedde abekopper – det er nedværdigende for aberne, så lad os i stedet kalde dem for negerkopper, bøssekopper eller noget lignende neutralt.

Som om alt dette ikke var nok, kom så forargelsen og sanktionerne imod Rusland, af hvem man ikke ville købe noget mere. Energi, træ (=papir og emballage), sjældne metaller, jordarter og gasser, der er helt nødvendige i elektronikindustrien. Disse sanktioner berører ikke Rusland væsentligt, men de truer med at tilintetgøre de vesteuropæiske industrilandes økonomi. Enhver produktion vil blive meget dyrere, hvis man i det hele taget kan få de råstoffer, man behøver. Danskerne mærker det ved benzintanken (og det er et direkte ønske fra Mette Frederiksens side – af hensyn til klimaet, forstås) og i supermarkedet. Og den smule fremstillingsindustri, vi har tilbage, vil også måtte lukke.

Og i stedet for ren gas, kører man nu kulkraftværkerne op igen, forlænger levetiden for atomkraften. Hvis man ikke kan se nogen sammenhæng i regeringens politik, er det, fordi der ikke er nogen sammenhæng. Den føres af folk med en svær intelligensmæssig udfordring, folk, der burde være på den lukkede afdeling.

Dertil kommer yderligere milliarder, der sendes til Ukraine, så der kan købes våben til forsvar af Europas mest korrupte og mest udemokratiske stat, hvor oppositionens politikere fængsles, oppositionspartier forbydes og medier er blevet lukket, hvis de ikke ville underskrive en troskabserklæring til regeringen. Men det er Amerikas bonde i det store skakspil.

Udgifter til de ukrainske ”flygtninge”, som sagtens kunne blive i Ukraine, da det allermeste af landet jo ikke er berørt af krigshandlinger – men de flygter vel snarest fra Zelenskijs regime og de rædselsfulde forhold, der har hersket i Ukraine siden den af Amerika iscenesatte Maidanrevolution (pris kun 5 mia. dollars, pengene rækker langt i Østeuropa). Under ingen omstændigheder er det imidlertid noget, der vedkommer den danske skatteyder. Her i landet sulter pensionisterne, de arbejdsløse og de lavest lønnede. De eneste, der fik hjælp af Mette, var betegnende nok de fremmede, hvor en kvinde med nogle børn kan få 28.000 kr. om måneden efter skat uden at røre en finger. Det er flot, Mette. Det er din kommende vælgerskare, det gælder. Du kan slet ikke samle benene igen!

Sluttelig skal vi jo ikke glemme øgede militærudgifter, både herhjemme og i EU- og Nato-regi imod en imaginær fjende. Jo mere vi opruster, jo, større bliver vor risiko, fordi vi til sidst vil blive opfattet som en trussel. Tag dertil uansvarlige politikere i Baltikum, Finland og Polen, der meget vel kan få startet en krig, som vi pr. automatik vil blive rodet ind i. Godt gået, Mette! Våbenindustriens folk har svært ved at få bukserne op!

I de tre år, det danske folk har måttet døje med dette infantile pigebarn, er Danmark blevet fattigere, og den danske befolkning er blevet fattigere. Og antallet af udlændinge i landet er øget planmæssigt. Mette Frederiksen blev valgt for at arbejde for Danmark. Men hun har konsekvent modarbejdet danskernes og Danmarks interesser. Og det er blot opfyldelsen af hendes politiske program – indførelsen af det socialistiske paradis, hvor ingen ejer noget, men alle er afhængige af almisser fra staten. I øvrigt også superkapitalisten jøden Klaus Schwabs program for The Great Reset. Kommunistisk elendighed for de store masser. Et liv i luksus for de få udvalgte, der ikke blot har pengene, men også magten, naturligvis. Han mener, man er lykkelig, når man intet ejer. Selv er han dog hovedrig, og der er ingen tegn på, at han er specielt ulykkelig.

Mette Frederiksen er enten en idiot af format – eller en simpel forbryder. Sandsynligvis begge dele. Hun er en typisk repræsentant for det parlamentariske demokrati, og hvis hun taber næste valg, vil der blot komme en anden forbryderisk idiot og sætte sig på magten. Om rød eller blå spiller absolut ingen rolle. Vi vil under alle omstændigheder blot få mere af det samme – indtil folket rejser sig og gør mærkbar modstand!

Jeg håber, I synes det var et godt knald – og at kondomet holdt. Vi skulle nødig have flere af Mettes slags.

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s