En lang næse

Efter en uges heftige skriverier i systempressen, fik Mette Frederiksen af sine politiske kolleger tildelt en næse for at have udryddet minkavlen i Danmark uden lovhjemmel og under overtrædelse af grundloven.

Mette Frederiksen indgik tilsyneladende en studehandel med venstrefløjen, der altid har hadet minkavlerne, ligesom de hader alle andre, der har succes, og hele embedsværket bistod hende i denne eklatant ulovlige handling, ja, selv rigspolitichefen, der dog er jurist, beordrede sine betjente til at terrorisere det skabende folk og tilintetgøre deres livsværk. Jeg har kun foragt til overs for politiet. De skal håndhæve loven, men går forrest, når det gælder om at bryde den. Jeg ved nok, at den menige politimand har familie, hus og bil, der alt sammen skal betales, og at han ville risikere sit job ved at sætte sig op imod en ulovlig befaling fra en overordnet – i dette tilfælde rigspolitichefen selv. Det er jo forståeligt, men det er vel ved at være på tide, at den menige politimand gør op med sig selv, om han skal tjene retfærdigheden og retten – eller rigspolitichefen og den dybt kriminelle Mette Frederiksen. Vi skal minde om, hvordan det er gået andre politifolk, når der har fundet et regimeskifte sted. Både Det Tredje Rige og DDR er gode eksempler. Selv folk på over 100 kommer i dag i fængsel, fordi de dengang fulgte en lovlig ordre. Og hvis der sker et regimeskifte her, taler vi ikke mere om fængsel!

Mette Frederiksen påstår, at hun ikke vidste, det var ulovligt. Hør nu her: Hun har skrevet under på at ville overholde Grundloven, altså må man gå ud fra, at hun har forsøgt at læse den. Den er jo ikke særlig lang. Og det er næppe troværdigt, at der ikke et eller andet sted i systemet har siddet en jurist, som har tændt den røde advarselslampe. Men kommunikationen er bare blevet slettet. Men egentlig er det jo lige meget. Ukendskab til loven er ikke diskulperende. Og den er blevet brudt. Og i enhver virksomhed er det jo chefen, der har ansvaret, og chefen er Mette Frederiksen. Men i en politisk studehandel får hun bare en næse – og det er ingenting. Og det kriminelle embedsværk med den afskyelige Barbara Bertelsen i spidsen får lov til at fortsætte, som om intet var hent.

Det har blot kostet skatteyderne 20 milliarder i erstatning til minkavlerne, af hvilke nogle har begået selvmord og andre er gået fallit. Og Danmark har mistet det eneste erhverv, hvor vi på verdensplan var nummer et. Men det har altid været socialisternes og stenaldermarxisternes ønske at aflive minkavlen i Danmark – af dyrevelfærdsgrunde. Men ingen af dem har en smule forstand på, hvad dyrevelfærd er. Minkene var fremavlet til dette liv, og når kriminelle elementer lukkede dem ud, gik de til, for de anede ikke, hvad de skulle gøre.

Det helt afgørende er her, at politisk magt går forud for ret. Kan man kaste tilstrækkeligt mange ben ud, har man et flertal, og så er det lige meget. Det er en af grundene til, at det nuværende system skal væk og sygdomsbacillerne elimineres. Et spørgsmål om, hvorvidt der er begået noget ulovligt, skal afgøres af en retsinstans – ikke et politisk flertal af menneskeligt afskum.

I øvrigt ville jeg da anbefale i det mindste at tage straffelovens §155 i anvendelse, selv om strafferammen er latterlig lav. Det er jo politikerne selv, der har vedtaget loven:

§ 155. Misbruger nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, sin stilling til at krænke privates eller det offentliges ret, straffes han med bøde eller fængsel indtil 4 måneder. Sker det for at skaffe sig eller andre uberettiget fordel, kan fængsel indtil 2 år anvendes.

Og det gælder også for kvinder! Mette Frederiksen har misbrugt sin stilling til at skade minkavlernes ret og det offentliges ret, thi skatteyderne har måttet betale og retstilstanden er blevet krænket i en grad, der sjældent er set før. Og Danmark har mistet et væsentligt valutaskabende erhverv. Og hun har gjort det for at skaffe sig selv og sit parti politisk fordel, så en strafferamme på 2 år bør her være gyldig.

Men grundlovsbrud, der krænker nogle af samfundets mest vitale regler til beskyttelse af borgerne, bør ikke kunne afgøres med fængsel. En tilbagevirkende straffelov vil på et senere tidspunkt give mulighed for den eneste rimelige straf.

Mette Frederiksen har forvandlet Christiansborg fra blot at være et politisk bordel til at være hjemsted for en kriminel organisation, en forbryderbande af værste slags. Det er længe siden Danmark var en retsstat, men man har dog forsøgt at bevare illusionen om at være det. Denne illusion er nu omsider afsløret som den løgn, det længe har været. Danmark er en illegitim politistat, hvor ingen mere kan vide sig sikker, styret af en kriminel junta af gammelkommunister!

Jo, Mette har sandelig gjort det godt. Men du har fået en lang næse!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s