Godt nyt fra Holland

Forfriskende modstand mod elitens klimaidiot bryder ud i Holland. Bemærk at vore egne massemedier selvfølgelig helt har glemt at fortælle os, at visse hollandske landmænd nu endelig har fået nok, måske er man bange for, at eksemplet skulle smitte, hvilket vi her på bloggen naturligvis krydser fingre for! Engelske Paul Joseph Watson gennemgår i denne videoen sagen og stiller det meget interessante spørgsmål om, eliten reelt har en interesse i at skabe udbredt hungersnød… Se, forstå & del!

Dette indlæg blev udgivet i Klima og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s