Er Mette Frederiksen Gud?

Man ved efterhånden ikke, om man skal le eller græde over denne klovneverden af idioter. DR meddeler, at eksperterne, dvs. epidemiloger og læger, er forfærdede over, at en stikprøve med 50.000 personer (og det er en stor stikprøve) viser, at kun 1,1 % af befolkningen har udviklet im-munitet mod Covid-19. Vi skal op på 60 %. Men hvordan skulle vi komme der, for vi kan jo ikke få lov til at blive smittet, for pokker! Nu ville det logiske næste skridt være, at Mettepigen gik på fjern-synet og sagde: “Undskyld! Vi har ødelagt økonomien, drevet jer i konkurs og frataget jer jeres fri-hed til ingen verdens nytte, ja tværtimod har vi berøvet jer muligheden for at blive immune. Vi annullerer alle indskrænkninger i dag – og jeg træder tilbage!” Men nej! Man bliver ved at fratage os vore fundamentale grundrettigheder som EU-borgere, for det er vi, hvad enten vi kan lide det eller ej, vort forbehold vedrørende unionsborgerskabet forsvandt sang- og klangløst i svinget uden af-stemning – et andet grundlovsbrud. Disse grundlæggende rettigheder kan ikke kan annulleres af en lov i Folketinget. Og så har det modbydelige, opblæste, snotdumme kvindemenneske ovenikøbet den frækhed at udtale: “Jeg lader mig ikke presse. Jeg har ansvaret for dem, der så vil dø af Corona!” Sig mig engang, tror hun, at hun er Gud? (Når skidt kommer til ære….., som man siger).

Der er ingen dokumentation for noget dødsfald af Corona, i hvert fald ikke, som er offentlig-gjort. Der er nogle, der er døde med Corona (under 600!), men hvor mange af dem ville ikke være døde alligevel – måske en måned senere? Vi får simpelthen ingen konkret viden om disse forhold – for viden vil blotlægge politikernes grænseløse stupiditet. Udsættelse af operationer og annullering af udrednings- og behandlingsgarantier vil med garanti slå langt flere ihjel – og så taler vi slet ikke om de nødvendige besparelser på sundhedsområdet, der vil blive et resultat at dette, eller de sociale katastrofer, det vil medføre! Til oplysning for tåben i statsministerkontoret dør der mellem 50.000 og 55.000 mennesker om året i dette land. Må de gerne have lov til at dø? Eller vil hun også tage ansvaret for dem – eller i det mindste da for de 3.000, der dør som følge af “utilsigtede hændelser”, dvs. fejl og sjusk – for det er hendes ansvar, idet fejl og sjusk i meget vid udstrækning skyldes påtvunget overadministration og mangel på bevillinger til det nødvendige mandskab på vore hospitaler? Eller hvad med alle dem, der dræbes, voldtages eller slås til lirekassemænd af udlændinge, som udelukkende er her som følge af politiske beslutninger, som Mette Frederiksen nægter at ændre. Hvad med at begynde med at tage ansvar der, hvor man har en mulighed for at ændre situationen? Det er for billigt at ville tage ansvar for noget, man ingen virkelig indflydelse har på!

Til oplysning for Mette Frederiksen, dør vi alle – ja, selv guddommelige tosser som Mette Frederiksen dør en dag, og en hel del mennesker ville nok ønske, at dette skete før hellere end siden! Ingen overlever livet! Det har Mette Frederiksen tilsyneladende ikke lært noget om i skolen. I skolen lærer man i dag virkelig intet, der er til nogen gavn. Døden er et af livets grundvilkår, en del af naturens orden – til nogle kommer døden alt for tidligt – og til en hel del kommer den alt for sent! Dette virus er også en del af naturen – og vi kan ikke slippe bort fra det. Hvorfor skal dette kinesiske virus have så megen mere opmærksomhed end kræft, hjerte- karsygdomme, diabetes eller andre af de virkelig store dræbere? Mange dødsfald som følge af disse skyldes nemlig noget, vi gør, og som vi kunne lade være med at gøre. Hele vor moderne livsstil med fabriksfremstillet mad med konserveringsmidler, sprøjtning af vore marker med kræftfremkaldende kemikalier etc. er dødbringende. Den er et ideologisk valg, som Mette Frederiksens forgængere har truffet af hensyn til storkapitalen og ”kvindens ligestilling”…. Det kan imidlertid stadig gøres om!

Sagen med Covid-19 er meget enkel: Vi skal smittes for at blive immune! Jo før, det sker desto bedre. Som regering og folketing agerer nu, vil undtagelsestilstanden komme til at vare for altid, for der er ikke er blevet udviklet nogen virkelig pålidelige vacciner mod nogen anden Corona-virus, og denne vil næppe blive en undtagelse. Der tales allerede om mutationer, hvilket vil gøre udviklingen af en vaccine meget vanskelig.

Man har spildt hundredvis af milliarder af kroner for at ”redde”, hvad der svarer til måske 1000 leveår, svarende til 12-13 hele liv, for det har jo ikke kun kostet staten penge, men også de enkelte mennesker, virksomheder og pensionskasser – og udgifterne vil forfølge os og øges i de kommende år. Selv om vi fordobler antallet af reddede liv, så det måske kommer til at svare nogenlunde til sundhedsmyndighedernes prognoser for det værst tænkelige scenarie, er det jo ikke imponerende. Vi skal i den forbindelse huske, at der også uden Corona hvert år dør mellem 1000 – 3000 mennesker af influenza og luftvejsproblemer. Vi mangler ganske enkelt vigtige oplysninger, som man bevidst forholder os. Disse oplysninger kunne nemlig udløse en revolution. Hvad er Corona-ofrene i virkeligheden døde af, og hvor længe ville de have levet uden Corona? Hvad nu hvis det viser sig, at der måske er reddet leveår svarende til 100 eller 200 liv til en pris af 2-5 mia. kroner pr. liv? Hvis vi skal følge i det spor, må vi – til usigelig glæde for Greta Thunberg – forbyde biler af enhver slags. Dermed ville vi så have reddet en 200-300 mennesker om året. På samme måde kunne man redde ofre for flystyrt ved at forbyde flyvning. Ja, man kan undgå alle dødsfald ved at forbyde livet!

Men kriser – også politikerfremkaldte kriser – er som skabt til at tage friheden fra folk Man har med et snuptag fjernet erstatningsretten ved ekspropriation (det kan man ikke ifølge Grundlo-ven), forsamlingsfriheden (det kan man heller ikke, derfor har man undtaget forsamlinger i “politisk og meningsbefordrende” øjemed, men det har man glemt at fortælle befolkningen), rejsefriheden (det er en grundlæggende rettighed). Og husk: Det er et samlet Folketing, der har dette på samvit-tigheden! Fra Nye Borgerlige til Alternativet! Der er ikke en, der har sagt: ”Hov, det går ikke!” De har klappet hælene sammen og sagt: ”Jawohl, mein Führer!”

I stedet for den økonomiske tilstand taget i betragtning at annullere al udgiftskrævende, nyttesløs, ja, direkte skadelig såkaldt ”klimalovgivning” fortsætter man i ly af denne undtagelsestilstand med at vælte kolossale økonomiske byrder ud over kommende generationer. Mette Frederiksen er er køn ”børnenes statsminister”. På samme måde vil man påtvinge os tvivlsomme – ja, måske skadelige – vaccinationer, tests (indsamling af DNA) og en app på vore telefoner, så myndighederne kan følge med i, om vi er “i nærheden af smittede”, for så skal vi åbenbart spærres inde. En sådan app har vide perspektiver! I Tyskland er undtagelseslovene permanente, indtil de bliver ophævet, hvis de bliver ophævet. Der forbyder man så lige samtidig, mens borgerne ikke må forsamles og protestere, kritik af EU (3 års fængsel), i Frankrig kritik af religioner (gælder nok ikke kristendommen). Vore samfund antager mere og mere karakter af totalitære partidiktaturer. Og vi har reelt ikke noget at vælge imellem. Når der viser sig er mulig alternativ, klares problemet med massiv valgsvindel og bureaukratiske forhindringer.

Samtidig vil storkapitalen – og Kina – få frit slag til at opkøbe sunde virksomheder, der af korrupte eller blot uduelige politikere bevidst er drevet til konkursens rand, ligesom producenter af værnemidler har fået kronede dage. Også vaccineproducenter vil blive forgyldt. Soros og Gates lader hilse!

Hvis ikke vi NU går på gaden og tager vores frihedsrettigheder tilbage, mister vi dem for altid!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s