Yes!!

Danske hospitaler har længe gjort opmærksom på, at der procentvis er langt flere ikkevestlige fremmede her i landet, der får Covid-19, end der er danskere. Det er der ikke noget mærkeligt i. Disse grupper bor langt flere sammen og har et mere intenst socialt liv end danskerne. Og så blæser de på alle de vantros regler, for virusset er jo netop kun Allahs straf mod de vantro!

Under de forhold er det ikke så mærkeligt, at smitte breder sig hurtigere og voldsommere. MEN nu fortæller engelske læger ifølge Ritzau, at der ikke alene er flere af de fremmede, der får sygdommen – der er også procentuelt flere, der DØR af den Det er virkelig svært at få armene ned! Der er som bekendt intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget!

Man har længe vidst, at visse DNA-profiler var mere udsatte end andre, men ingen har tidligere turdet forbinde højere dødelighed med race. Men det er altså ikke ulogisk, at England, Frankrig, Spanien, Italien og New York har en højere procentuel dødelighed end Færøerne! Hvad Norditalien angår, er det jo ikke lige der, der er flest afrikanere og folk fra Mellemøsten – men historisk har italienerne været udsat for stor blanding – og alene heri kan der ligge en risiko. Medicinalindustrien har længe vidst, at medicin skal tilpasses de forskellige racer, og at blandinger udgør en udfordring, fordi det ikke er muligt at målrette medicinen. Det er bare ikke noget, man taler om. Man kan altså også udmærket i Italien have en højere incidens af bestemte dna-profiler, der angribes hårdere af Corona. Dette kan forstærkes af en tendens til at gifte sig inden for landsbyen, så der sker en ophobning af bestemte gener. Vi ved det ikke, og man vil næppe fortælle os det. Når det anføres her, sker det blot for at påpege, at man skal være forsigtig med at drage sammenligninger imellem landene, og at man måske skulle interessere sig lidt mere for dette forhold.

Man har imidlertid bevidst benytte billeder af kolonner af militærlastbiler, der påstodes at
transportere kister ud af Bergamo – men som egentlig kunne have transporteret hvad som helst – til at oppiske europæernes frygt. Længe leve den frie og ukritiske presse! Denne har også benyttet billeder af kister fra Lampedusa i 2015, hvor en velsignet mængde af fjendens invaderende horder heldigvis blev kaldt hjem til Allah, inden de nåede Europa, og forsynet disse billeder med nye tekster, ifølge hvilke de skulle stamme fra Bergamo og indeholde Corona-ofre.

Samtidig synes rygterne om, at dette virus skulle stamme fra et laboratorium at forstærkes og have hævet sig op over konspirationsteoriniveauet. Spørgsmålet er så, hvorfor et laboratorium eventuelt har beskæftiget sig med dette virus. Nogle mener, at man har forsøgt at fremstille en vaccine mod AIDS. Men hvis dette virus specifikt rammer bestemte dna-profiler, der i hvert fald i nogen udstrækning synes at være racebestemte, åbnes der jo nye perspektiver. Det er velkendt, at det hvide sydafrikanske styre samarbejdede med israelske forskere om at lave en sygdom, der kun angreb en bestemt racetype. Sydafrika havde et akut behov for at decimere den sorte befolkning, og Israel havde for mange arabere. Der findes med andre ord forskning på dette område. Kina har for mange muslimske uighurer i den vestlige del af landet. Dette er naturligvis ren spekulation, men tanken er jo på én gang forjættende og skræmmende – alt efter hvem der lancerer dette virus først…

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s