Corona i Afrika

Afrika

Man er bekymret for Corona i Afrika. Sundhedsvæsenet der er jo nok ikke det bedste, og der er langt ud i de fjerneste afkroge. Marie Ladekjær Gravesen fra DIIS, en af de mange nyttesløse forbrugere af offentlige midler, der omgående skal lukkes, og hvis medarbejdere skal sendes ud at lave kystsikring med en skovl, er imidlertid optimist, fordi erfaringerne fra Ebola muligvis kan bruges over for den nye virus. Måske, men hvad rager det egentlig os?

Sandheden er jo, at Afrika er overbefolket. Der kommer nye 30 mio. afrikanere til hvert år (formuleringen er ændret af selvcensuren), som ikke bidrager med noget som helst, og som der ikke er mad til. Vesten skal nok sørge for både maden og medicinen, sådan at der kan blive endnu flere i overskud, som så kan søge til Europa og forvandle Europa til en kopi af Afrika.

Vestens godgørenhed er skidt af mange grunde. Den ovenfor anførte er kun en af dem, men en for os vigtig grund. Sagen er jo imidlertid, at afrikanerne lever lidt i naturtilstanden. Det gælder om at sætte så mange børn i verden som muligt for ar sikre artens overlevelse. Dette store antal børn rydder naturen så op i bl.a. ved hjælp af sygdomme, sådan at skravlet dør og de bedste overlever. Sådan udvikler et folk sig i positiv retning. Vi sætter nu denne mekanisme ud af kraft, sådan at alt overlever, og det er bestemt ikke til gavn for kontinentets videre udvikling. Tværtimod sikrer vi, at tilstanden i Afrika – og senere i Europa – vil blive stadig værre.

Den samme virkelighed har hersket her, men vi har justeret vort børnetal nedad – alt for langt, faktisk – så den enkelte er vigtigere for overlevelsen af arten end i Afrika. Jeg er ikke en modstander af medicin. Naturen udvælger med et meget groft mål, så det er godt nok, at vi kan redde nogle, der ellers ville dø. Vi har brug for hvert eneste sunde barn og kan ikke tillade os, at nogen går unødigt til spilde – heller ikke selv om nogle måske har nogle uvæsentlige skavanker, som i naturtilstanden ville føre til døden, men som de i civilisationen kan leve fuldstændig normale og produktive liv med. Længe leve den moderne medicinske teknologi! Men det er i det lange køb også her skidt, hvis vi insisterer på at redde alle dem, der måske burde dø. Civilisationen kan skjule dette meget længe, men en dag kommer vi måske til at betale noget på evolutionskontoen for dette, men det er i så fald, fordi vi ikke kan tøjle lægevidenskaben og har fået nogle forkvaklede moralske normer – takket være den moderne udlægning af kristendommen, blandt andet. Kun
hvad der tjener livet, er imidlertid godt! Og hermed tænkes der på livet som begreb – og ikke på den enkeltes lille, ubetydelige personlige liv.

Så lad Afrika i fred med alle dets sygdomme. De er til større gavn for Afrika, end de er til skade. En omfattende Coronaepidemi ville være et stort gode. Under ingen omstændigheder skal den danske stat imidlertid yde noget som helst økonomisk bidrag til bekæmpelse af Corona i Afrika! Vi har visselig hårdt brug for vor midler nu – det vil vi hurtigt opdage, når virksomhed efter virksomhed falder i afgrunden – eller skattetrykket stiger uhæmmet. 

Dette indlæg blev udgivet i Udenrigspolitik og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s