Heil Merkel!

Denne lille artikel er et resultat af ydre pres. Jeg havde bestemt, at jeg ikke ville skrive om hændelsen i  Hanau, fordi jeg ikke kan sige meget mere om den, end jeg allerede har sagt om aktionen i Christchurch: Hvide mennesker er overalt på jorden drevet op mod væggen. De ser deres kultur gå til grunde, deres skattekroner blive givet ud til uvedkommende fremmede, mens deres landes sundhedsvæsener, sociale systemer og basale infrastruktur forfalder. De er vidner til en bevidst udslettelse af den hvide race, af den eneste virkelige højkultur, der nogensinde har eksisteret. De ser ingen fremtid for deres børn, for slet ikke at tale om deres børnebørn. Vi er for længst kommet til den kritiske fase – det er nu eller aldrig.

I denne situation er det vel kun naturligt, hvis folket rejser sig og gør modstand imod regimernes folkemord og som reaktion på den daglige terror, der udøves overalt – også i Danmark. Folk bliver skubbet ud foran tog og biler, ned ad trapper, ind imod vinduer osv. Piger – og sommetider også drenge – bliver voldtaget og mishandlet og frastjålet deres ting. Systematiserede butikstyverier er dagens uorden, og tabene er allerede på forhånd indregnet i priserne. Politiet gør intet i alle disse sager. De har travlt med at efterforske ”hadforbrydelser” og ”krænkelser” og med at lægge sten i vejen for danske patrioter. Bliver enkelte perler en sjælden gang stillet for retten, bliver de frikendt eller idømt latterlig milde straffe af politisk korrupte domstole. Visse dele af vore storbyer er kampzoner, hvor hvide mennesker ikke kan vise sig.

Alt dette bliver i systempressen beskrevet som ”bandekriminalitet” – men det er jo ikke det, det er. Det er terror. Det er de fremmedes måde at vise deres foragt for os på, deres måde at kue os på. Det overraskende er ikke, at der kommer modreaktioner, men at der ikke kommer flere modreaktioner. Vi er imidlertid igennem årtier blevet opfordret til aldrig at bruge vold, vende den kind til osv. Når man ser videoer af disse overfald, må man skamme sig. Ofrene gør ingen modstand, og de omkringstående ser den anden vej. Et sådant folk har intet krav på at overleve.

Det er derfor også her forstemmende at se højrefløjen stå i kø for at tage afstand. Det, der er sket, er en naturlig ting, det er resultatet af magthavernes kamp imod deres eget folk. Jeg kan nu som før konstatere, at sådanne aktioner er ren symptombehandling, der rammer helt tilfældige mennesker. Men det gør de fremmedes små daglige terroraktioner her også. Det er ikke noget, man kan råbe hurra for, thi isolerede, desperate handlinger som den i Hanau, fører ikke til noget – i hvert fald ikke til noget godt. Men den er et udtryk for en forståelig, opgivende håbløshed i befolkningen. Det vil vi komme til at se meget mere af i fremtiden, og angrebene vil med tiden blive mere omfattende, mere målrettede og bedre organiseret. Skulle det ikke udvikle sig sådan, dør Europa – og døden vil være fortjent – men dybt tragisk!

Hvor man om den specielt muslimske terror altid hævder, at den ”ikke har noget med islam at gøre”, og fuldstændig undlader at gribe ind over for de muslimske miljøer og moskeer, der åbenlyst prædiker foragt, had og terror i Allahs navn, har piben her pludselig fået en anden lyd! Nu er det entydigt de nationale gruppers skyld. Det er dem, der gøder jorden for ”had og terror”, og systempressen kræver højlydt indgriben fra myndighedernes side – specielt naturligvis imod AfD, som i øjeblikket står stærkt i befolkningen. Gerningsmanden havde imidlertid intet med Alternative für Deutschland at gøre. Hvis han er blevet ”radikaliseret” af nogen, er det af sin far, forhenværende byrådskandidat for partiet De Grønne, der i bund og grund bare er et stenaldermarxistisk kommunistparti, der vil føre os tilbage til at leve i huler.

Terror, revolution og borgerkrig vil blive det uundgåelige resultat af politikernes politik. Det er ikke noget, nationale kredse ønsker. Vi ville ønske, at man kunne debattere indvandringen, islam og globaliseringens konsekvenser roligt og sagligt. Vi har de bedste argumenter, og vi ville kunne sætte enhver af systemets politikere til vægs i en diskussion og debat på lige vilkår. Det ville være den demokratiske måde at gøre det på, og problemet ville blive løst, hvis man fulgte fornuftens vej. Sådan foregår det imidlertid ikke i den virkelige verden, jf. artiklen Dissidenter andetsteds på denne blog. Den nationale fløj har ingen reel adgang til det offentlige rum, og selv hvor enkelte er blevet taget til nåde og får lov til at skrive en blog eller give et interview, går magthavernes diskurs roligt videre, som om intet var blevet sagt. I folketinget er det ikke anderledes. Nationale politikeres forslag bliver bare afvist. De bliver reelt ikke debatteret. Det er, som om de aldrig var blevet fremsat.

Og imens ændrer Europa sig til at blive et muslimsk kalifat.

Situationen i Tyskland er naturligvis endnu mere grotesk end i Danmark – men bare rolig, vi skal nok få tyske tilstande her. I Tyskland er den politiske undertrykkelse af alt, hvad der ligger til højre for CDU, total. Den rammer sågar undertiden også CDU’s bayerske søsterparti CSU. Forbundsrepublikken står i den henseende på intet punkt tilbage for DDR. Der er intet af det, DDR’s hemmelige politi STASI med rette beskyldes for, som Bundesverfassungsschutz ikke gør meget bedre og meget mere effektivt og grundigt. STASI var de rene amatører i sammenligning med dem, men bevares, den tekniske udvikling har naturligvis også givet Verfassungsschutz overvågningsværktøjer, som STASI ikke engang kunne drømme om.

Hvor grotesk den såkaldte ”politiske kultur” er i Tyskland, fremgår af balladen om regeringsdannelsen i Thüringen, hvor AfD stillede mandater til rådighed for en borgerlig regering – uden at stille specifikke krav om noget som helst. Der blev straks nedlagt veto fra Frau Merkel, som krævede omvalg i Thüringen. Omvalg? Man havde jo lige haft valg! Men kender vi ikke systemet fra folkeafstemningerne om EU? Man stemmer om, indtil vælgerne stemmer ”rigtigt”. Det samme forestiller man sig altså til landdagen i Erfurt. Det skal man bare gøre. AfD vil øge sin tilslutning betydeligt, og når den næste horde såkaldte ”flygtninge” kommer vandrende ind ad Tysklands motorveje, vil tilslutningen yderligere øges. Man rapporterer, at Merkel allerede har lovet Erdogan at modtage 250.000. AfD jubler sikkert – men AfD vil desværre intet ændre. Det vil højst blive forbudt, hvis det kommer til virkelig at true de eksisterende magtstrukturer. Redningen af Europa vil ikke ske så let. Der kræves ”hands on”, som man vist siger i dag.

Vi kender det lidt fra Rasmus Paludan og Stram Kurs. Paludan kan have sine fejl, og han kan somme tider være sin egen værste fjende, men han er den eneste, der tør sige det til politikerne, der skal siges: ”I er en bande landsforrædere!” Og han udviser et kolossalt personligt mod, som man normalt ikke ser hos politikere. Derfor havde jeg stemt på ham, hvis den danske valglov ikke i praksis havde frataget mig min stemmeret. Men de fleste mennesker, jeg kender, stemte på ham – også mange, om hvem jeg ikke ville have troet det. Han lå godt i meningsmålingerne, og erfaringen siger, at disse for kontroversielle partier viser et lavere stemmetal, end partiet opnår ved valget. Hvordan er det vel så muligt, at han pludselig mangler 8.000 stemmer? Jeg kan kun finde én forklaring. Massiv valgsvindel. Stram Kurs havde ikke mandskab på ret mange valgsteder om på nogen overhovedet. Intet er lettere end at gøre stemmesedler ugyldige – bare man er enige om det, og den enighed har næppe været vanskelig at skabe. Indenrigsministeriet vil ikke fortælle, hvor mange stemmesedler, der var ugyldige. Det er vel meget sigende. Dette valg var en farce. Nu har man så også i hvert fald midlertidig udelukket Stram Kurs fra at samle underskrifter – angivelig fordi der var kommet dubletter af vælgererklæringer ind. Intet er lettere end at svindle med statens digitale systemer, der altid har kostet en jetjager, men ikke duer. Det er lidt ligesom de ”fakturaer”, der er lagt frem i forbindelse med beskyldningerne mod Morten Messerschmidt. Fakturaer, ingen kender noget til, som ikke er blevet betalt, ikke er blevet bogført – ja, som ikke eksisterer i den virkelige verden.

Der er ingen demokratisk vej ud af et sådant system. Enhver der prøver det, konfronteres på et eller andet tidspunkt med virkeligheden. Systemet er konstrueret sådan, at det ikke kan væltes med stemmesedlen.

Man har naturligvis stemplet modstandsmanden som psykisk stærkt afvigende, ja, helt forrykt. Jeg har ikke læst hans manifest i detaljer, men selv en kursorisk læsning viser, at han vel lider lidt af forfølgelsesvanvid, men han har jo også fat i rigtige ting. Problemet med ensomme ulve er jo netop, at de er ensomme – men desværre rækker det problem langt ind i højrefløjen. Som følge af den manglende offentlige debat og den vanskelige adgang til godt læsestof, forfalder mange til selv at tømre sig et verdensbillede sammen ud fra alt det bras, de kan finde på internettet. Det er noget skidt, og derfor skal vi fremme læsningen af gode bøger.

Hans fremfærd mod Tysklands gæster – der er jo ikke så mange andre, der går på vandpibecafé – har naturligvis fået også den ”danske” rendestenspresse op af lænestolene. Der skal mere fokus på ”højreekstremistisk terror”. Ja, når man ser avisernes forsider, kunne man let få det indtryk, at nationale kræfter stod umiddelbart over for en magtovertagelse. Gid det var så vel! Vi andre ved bedre. Jeg ved ikke, hvor mange mennesker, der eventuelt har fundet en fortjent eller ufortjent død som følge af det, de kalder ”højreekstremistisk terror” – med andre ord den nationale modstandskamp. Kan det blive til et par hundrede stykker, når vi regnet det hele med?

Over for det står den muslimske terror, der i højeste grad har noget med islam at gøre! Den er sværere at gøre op. Jeg har fundet en liste omfattende angreb fra 2001 til 2018: 36.496 angreb med 296.126 sårede og 233.566 dræbte. Værsgo at skylle! De senere års massive kristenforfølgelser er tilsyneladende ikke med. Det er således, som man vel kan forstå, meget vigtigt at bruge politiets og efterretningstjenestens knappe ressourcer på den højreekstremistiske ”terror”. Det er klart.

Hvad Tyskland og Frau Merkel angår, kan man blot konstatere, at ingen i tysk historie – en vis østriger iberegnet – har voldt så stor skade på Tyskland som Angela Merkel! Selv i de mørkeste stunder efter den anden verdenskrig var det tyske folk stadig intakt. På trods af enorme tab af land og menneskeliv og en total ødelæggelse af infrastrukturen kunne Tyskland stadig rejse sig. Efter 15 år med Merkel som fører, ligger det for døden! Heil Merkel!

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Heil Merkel!

  1. Anonym siger:

    Kan vi ikke få en liste over de gode bøger, vi skal læse?

    Like

  2. Thorkil siger:

    Måske man til Merkels forsvar, – kan nævne at hun har magtet at indlemme en del lande i EU med det formål at de ikke blev overrendt at eks. Putin & Co – så der er en vis form for overordnet logik i fruens handlinger MEN — derfor havde hun så heller ikke haft behov at fylde EU / navnlig Tyskland med “flygtninge” nasserøve / tyveknægte etc. ————– DETTE er dog også særligt danske politikeres / stemmekvægs problem, – at de IKKE magter at se dette problem.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s