Ved vort fædrelands død

Det danske folk har ved valget den 5. juni besluttet at begå kollektivt selvmord. Der var for en gangs skyld et alternativ til de partier, som har forrådt landet, men folket ville hellere dø. Det var advaret, men det valgte alligevel mere af det samme. Og det får man:

Udlændingene vil strømme til, både forklædt som flygtninge og som nassere inden for EU-systemet, skatterne vil stige voldsomt, og de sociale ydelser, sygehusene og pensionerne vil blive udsat for yderligere besparelser, fordi pengene simpelthen ikke rækker. Terroren vil blomstre. Sikkerhedsudgifterne vil eksplodere. Tænk blot på, at 1 million mandetimer hos politiet er gået til at bevogte jøderne – og det er kun en meget lille del af sikkerhedsudgifterne – udgifter, vi ikke ville have haft, hvis man ikke havde inviteret hele verden til at komme og spise med ved vort bord! Der vil ikke mere blive tid til kriminalitetsbekæmpelse. Butikstyve har allerede i dag fuldstændig frit spil. Udgifterne til politikernes gæster er vel over 100 milliarder, for omkostningerne til ekstra politi, domstole, fængsler og terrorsikring mv. skal sammen med så meget andet lægges til de rent sociale udgifter, der i dag bogføres på udlændingekontoen.

Usikkerheden på vore gader og pladser, i vore tog og busser og overalt i vort samfund vil tage til, og kriminaliteten stige til uanede højder. De daglige skyderier, voldtægter og knivstikkerier vil blive langt flere.

Enorme summer vil blive satset på meningsløs ”klimapolitik”, styret af Soros velsmurte propagandamaskine for at aflede Europas folk fra de virkelige problemer, der truer dem.

Danskerne vil dø som folk, og vort land blive islamiseret og styret af sharialove. Hele den europæiske kultur vil forsvinde, vore kunstskatte blive tilintetgjort og vore kirker forvandlet til moskeer. Alle de ofre, der er blevet bragt for at sikre denne nations frihed og selvstændighed, vil være spildt. Vore børns arv fra vore forfædre vil være tabt – og vore børnebørn vil hade os, fordi vi lod det ske.

Det er dette, danskerne bestemte i stemmeurnerne forleden dag!

Vi skal i denne forbindelse naturligvis ikke glemme pressen, der i enstemmighed bekæmpede de nationale kræfter og gjorde dette valg til et ”klimavalg”- det vil sige et valg om ingenting – i stedet for til et valg om vort folks fortsatte eksistens. At denne afledningsmanøvre lykkedes viser, hvilken enorm magt denne bande af landsforrædere har, og at folk ikke er så dumme, som man tror, men dummere! Eller måske rettere at de lettere at manipulere med, end man tror! Den virkelige magt ligger hos pressen, den sætter dagsordenen, den bestemmer, hvad der er rigtigt og forkert, hvad der er godt og ondt, og den fører konsekvent danskerne mod deres egen udslettelse. Vi befinder os således i en situation, hvor det bekymrer gennemsnitsdanskeren mere, om Greta Thunberg har fået økologisk yoghurt til morgenmad, end om deres egen søn er blevet gennembanket, deres datter gruppevoldtaget og deres nabolag omdannet til en mellemøstlig bazar.

Yderligere oplevede vi under denne valgkamp den mest perfide personhetz i nyere tid. Sjældent er det set, at pressen er gået så langt for at endevende en politisk leders privatliv, hvilket vidner om, i hvor høj grad Paludan har skræmt livet af dem. Allerede efter den første partilederrunde udtalte Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen profetisk, at der ”kunne komme meget frem” om Paludan inden valget. Herefter gik journalisterne i gang med at udgyde deres gift. I denne forbindelse er det interessant, at såkaldte ”borgerlige” medier har været i front. Ikke mindre end fire journalister på Berlingske Tidende har således systematisk endevendt Paludans privatliv og offentliggjort den ene smudsartikel efter den anden. Disse artikler har derefter fundet vej til resten af pressen og har uden tvivl været med til at forgifte luften. De fire journalister fortjener så afgjort at få at vide, hvad du mener om deres arbejde. De 4 journalister er: Line Tolstrup Holm, tlf. 25 45 63 26, Henrik Jensen, tlf. 25 44 24 49, Lars Nørgaard Pedersen, tlf. 25 45 68 59 og Chris Kjær Jessen tlf. 25 45 67 36. Giv dem lidt feedback på deres arbejde!

Konklusionen er utvetydig: Den samlede presse er det danske folks fjende nr. 1, og den skal ikke blive glemt! På dommens dag skal dens repræsentanter sammen med politikerne være at finde på skafottet!

Hvad skal vi så gøre nu? Nyde livet, så længe det varer, eller blot lægge os til at dø? Vi skal omsider indse, at der ikke er nogen politisk vej til redning. Det betyder ikke, at vi ikke skal organisere os, tværtimod! Vi skal omsider holde op med at lade os styre af vore modstandere. Vi skal være immune over for alle anklager om racisme, nazisme osv. Vi skal stå sammen, og vi skal indse, hvem der er vore virkelige fjender, og hvad der er kernen i denne kamp.

Skal dele af det danske folk reddes, kan det kun ske i forbindelse med et generelt samfundskollaps. Men inden da er det imidlertid nødvendigt, at vi organiserer de netværk, som er klar til at tage kampen op, når den dag kommer. Der er ingen anden vej. Store dele af befolkningen vil gå til grunde, fordi man har valgt forræderiets vej, men sådan må det være. Evolutionen er hård og uden nåde. Den, der ikke forsvarer sig, dør. At vælge de politikere, der har styrtet landet i ulykke i en grad, så det er ved at gå under, vidner ganske enkelt om så ringe begavelse og selvstændighed, at disse mennesker fortjener at blive udslettet.

Der er imidlertid mange gode nationale danskere, der ikke fortjener denne skæbne, men af dem vil også mange miste livet i kampen. Måske vil vi tabe, men uden kamp ingen sejr, og hvis man kæmper, taber man aldrig helt.

Skal folket leve, må nogle dø. Livet spirer af faldne frø.

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s