Reaktionen

Det er en anerkendt naturlov, at aktion skaber reaktion. Denne naturlov er en nyttig målestok, når man skal vurderer en begivenhed eller et fænomen. Selvom om man måske mener, at der er enkelte skønhedsfejl, ja selv hvis man mener, at der er store skønhedsfejl ved Rasmus Paludan og Stram Kurs, bør man som nationalist nøje lægge mærke til systemets reaktion.

Først trak den ”fucking jøde” Martin Krasnik nazikortet, hvilket naturligvis var forventeligt, men ikke desto mindre interessant, da karaktermordet ærlig talt virkede krampagtigt og desperat. Med blot et øjekast på Paludan kan selv de mest tumpede se, at han er så langt fra at være nazist, som det overhovedet er muligt. Hertil kommer, at tiden, hvor henvisningen til dette ligegyldige historiske spøgelse, kan fortrænge den rædselsfulde multietniske virkelighed, er ved at rinde ud, hvilket uden tvivl giver Krasnik og co. sved på panden. Men at man overhovedet er villig til at spille dette tyndslidte kort, viser blot hvor nervøs Paludan gør typer som Krasnik.

Yderligere har jøden Mark Zukerbergs Facebook her kort før den forestående valgkamp blokeret Paludans profil, hvilket i praksis vil besværliggøre gennemførelsen af en effektiv personlig valgkamp. Bag dette udemokratiske og feje bagholdsangreb aner man de magtfuldes angst og desperation.

Samtidigt kunne Radio24Syv, smudsbladene BT og Ekstra Bladet præsenterer læserne for en historie om, at Paludan, som følge af en færdselsulykke helt tilbage i 2005, angiveligt skulle være ”hjerneskadet”. Dette er lavt, selv for dem! Man fornemmer tydeligt panikken på redaktionsgangene, hvor landsforræderiske bladsmørere igennem årtier ustraffet har udgydt deres gift.

Hertil kommer, at Lille Lars fra Græsted endnu ikke har udskrevet valg. Hvad skyldes denne usædvanlige forsinkelse? Håber han mon på, at mediernes systematiske tilsviningskampagne vil ødelægge Paludans voksende popularitet?

Endeligt har vi ad omveje hørt, at kommunisterne i Enhedslisten nu har iværksat en kampagne for at få samtlige partier til at boykotte Stram Kurs i den kommende valgkamp. Et ganske typisk venstreorienteret tiltag, som nok ikke vil lykkes, men den afgrundsdybe frustration blandt de røde landsforrædere kunne næppe illustreres bedre.

På trods af evt. skønhedsfejl og mangler fortæller systemets helt entydige reaktion os alt, hvad vi behøver at vide om Paludan. At Danmarks fjender af hele deres hjerte frygter og hader ham, gør at vi nødvendigvis må elske ham. Ikke siden Glistrup har nogen i den grad skræmt livet af dem! En bedre anbefaling kan man ikke forestille sig! Derfor er det nu enhver ægte dansk nationalists pligt at støtte danernes lys, så flammen vokser til den fortærer Fædrelandets fjender.

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Reaktionen

 1. Anders Kjær siger:

  God pointe. Ligemeget hvad så stemmer man selvfølgelig på Stram Kurs.

  Like

 2. Søren siger:

  Tak for at valgresultatet minder mig om det. Jeg havde glemt, hvor dum og fej den gennemsnitlige dansker er. Troede desværre oprigtigt på at Stram Kurs ville få et brændresultat. Spørgsmålet ligner mere og mere, hvordan jeg personligt kan slippe for de værste følger af udviklingen. Danskerne fatter ikke en skid.

  Like

 3. John doe siger:

  Syntes man skyder sig selv (og sagen) i foden, når man skriver sådan; “Først trak den ”fucking jøde” Martin Krasnik nazikortet, hvilket ….” og, “Yderligere har jøden Mark Zukerbergs Facebook “. Hvorfor skal det fremhæves at de er jøder? De fleste associerer skriverier i den stil, med noget der kunne være skrevet i 30-40’ernes Tyskland. Om de er jøder, buddhister eller andet er ret ligegyldigt for artiklens indhold!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s