Skriften på væggen

En nationalindstillet tysker udtalte for år tilbage, at ”når ret bliver til uret, bliver modstand en pligt”.

I Tyskland forlyder det, at en særlig indflydelsesrig og højtråbende landsforræder politiker fornylig er blevet myrdet af ”højreekstremister”. Den 65-årig tysk politiker var Walter Lübcke, som var regeringspræsident i den tyske by Kassel, der ligger i delstaten Hessen. Han blev angiveligt dræbt af skud på klos hold på sin terasse den 2. juni i år. Walter Lübcke var en varm fortaler for den tyske regerings liberale flygtningepolitik, der har bevirket, at Tyskland i de seneste par år er blevet beriget med utallige eksotiske individer, som overalt på deres vej kun har skabt glæde og kærlighed omkring sig. Fromt har Lübcke udtalt, at det er ”en grundlæggende kristen værdi at hjælpe mennesker i nød”.

Pressen og etablissementet er naturligvis i oprør, hvordan kan nogen dog finde på den slags i et frit og åbent demokrati? Helt uden grund er en næstekærlig og anstændig tysk politiker blevet myrdet, blot fordi han elskede hele verden og inviterede den til varigt ophold i Tyskland. Hvem kan dog have noget imod det?

Det falder ingen for brystet, at de tyske myndigheder igennem årtier systematisk har undertrykt, forfulgt, chikaneret og fængslet tyske patrioter, eller at af de af politikerne inviterede uønskede gæster fra den tredje verden har utallige volds- og dødsofre på samvittigheden. Det er åbenbart prisen, som almindelige mennesker skal betale for at leve i et “åbent, demokratisk, lykkeligt, og multikulturelt samfund”.

Det eneste chokerende ved dette mord er, at det ikke er sket tidligere! Regner systemet og dets repræsentanter virkelig med, at de ustraffet kan blive ved med at begå landsforræderi og forpeste almindelige menneskers tilværelse i al evighed, samtidig med at man fratager patrioter enhver mulighed for at ændre dødskursen ad demokratisk vej? Er man virkelig så indbilsk og ignorant på bjergets top?

Dette mord burde være et vink med en vognstang til de magtfulde og indflydelsesrige, en dag kan jeres handlinger få konsekvenser, en dag kan I komme til at høste, som I har sået.

Herhjemme burde vores politikere også tænke lidt over denne sag, er det nu virkeligt så smart at gøre det vanskeligere for nye partier at blive opstillingsberettiget til Folketinget? Journalister burde også være opmærksomme på det hændte, er det nu også klogt konsekvent at føre en fuldstændig overdreven og infam hetz imod danske nationalister? Ejerne af de sociale medier burde også reflekterer lidt over denne sag, inden de fortsætter med systematisk at censurere brugere, som deler “ekstremistisk” og “hadefuldt” indhold. Endelig bør vores dommere i særdeleshed bide mærke i denne sag, er det mon særligt hensigtsmæssigt at dømme folk for blot at sige deres mening? Hvor fører den slags tiltag hen? Hvad tvinger man folk til på længere sigt? Hvis man trænger en hund op i en krog, så bider den som bekendt fra sig på et tidspunkt. I et hvert folk findes der nemlig en lille gruppe af karakterfaste og konsekvente mennesker for hvem nationalitet ikke bare et spørgsmål om et tilfældigt stykke papir, og for hvem landet, folket, kulturen og sproget er deres hjerteblod.

Mens tid er, gør danske politikere, journalister og dommere således klogt i at læse skriften på væggen, vi skulle jo nødigt få tyske tilstande i Danmark…

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s