Hadet har sejret!

Som enhver, der bor på landet, ved, er dette tiden for udkørsel af gylle. Den efterlader en ram lugt, der er ubehagelig for sarte sjæle. Det er imidlertid for intet at regne i sammenligning med det, Lille Lars fra Græsted lukkede ud ved mindehøjtideligheden for ofrene for den omsiggribende og globale muslimske terror:

”Angrebene rammer os alle med forfærdelse, og vi spørger os selv, hvad det er, terroristerne vil. Svaret er at skabe frygt. Og frygt avler vrede. De ønsker konfrontationen med det mål at grave grøfter. Vi skal stå fast. Vi skal stå sammen. Vi skal tænde lys både bogstaveligt og i overført betydning. På tværs af religioner og på tværs af politiske ståsteder. Vi skal insistere på at leve, som vi gør, som frie mennesker. Aldrig skal hadet sejre.” (Citeret efter B.T. metro).

At Lille Lars ikke udgør nogen intelligensreserve, kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, men magen til vrøvl og intetsigende nonsens skal man langt ud på venstrefløjen for at finde magen til.

Det er naturligvis rigtigt, at muslimerne vil skabe frygt og konfrontation. Det gør nogle af dem hver dag på vore gader, i vore tog, i vore forretninger og i vore busser. Men hvad er formålet med det? Formålet er at vise, hvem der har magten, og at tvinge os til underkastelse! Hvem er det, vi skal stå sammen med på tværs af religioner? Muslimerne vil ikke stå sammen med os, og en muslim kan ikke være et frit menneske, for han eller hun skal underkaste sig Allah. Det ligger i navnet muslim!

Hvordan har Lille Lars tænkt sig at etablere disse paradisiske tilstande af fred? Der er kun én vej til Lars Lalleglads paradis: Vi skal underkaste os! Når vi er blevet en del af Islams Hus, er der ikke mere nogen terror. Det er den vej, han viser i al sin gerning!

Vi har nyheder til Lille Lars statsminister: Hadet har sejret! Muslimerne hader os, fordi vi ikke vil underkaste os! Skal vi bare lade os slå ihjel, og fortsætte med at vende den anden kind til, indtil vi alle er døde? Vinder fåret nogensinde over ulven? Det er på tide, at vi lærer at hade! Vi skal hade alt og alle – herunder Lille Lars fra Græsted – der truer det, vi elsker!

Dette indlæg blev udgivet i Islam og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Hadet har sejret!

 1. Per Riisberg siger:

  I er Ikke selv for kloge!
  I siger nej til Korset i Dannebrog, og I får et gudløst samfund fyldt med vilde bavianer.
  Sådan er det.
  Guds konsekvens.

  Like

 2. Povl H. Riis-Knudsen siger:

  Ikke nødvendigvis. Læs resten af artiklerne om kristendom!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s