Sejr!

1280px-Stram_Kurs_logo

Danernes lys Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs har nu indsamlet de nødvendige vælgererklæringer for at kunne opstille til det kommende Folketingsvalg. Paludan har dermed gjort, hvad ingen andre nationalister har været i stand til i nyere tid, hvilket man kun kan have respekt for. Det er dygtigt gjort!

Når det er sagt, bør det understreges, at vi ikke gør os nogen forhåbninger om, at landet kan reddes ved demokratiske midler alene, men Paludans stemme i debatten, og forhåbentligt i Folketinget, vil være så dejlig forfriskende, og landsforræderne trænger til at høre den! Vi kan således slet ikke vente til, at Paludan for åben skærm f. eks. kalder Zenia Stampe for det, som mange mener, hun er, nemlig en feltmadras.

En opfordring til alle nationalister om at stemme på Paludan og Stram Kurs burde være overflødig, og selvom man måske ikke er enig med Paludan om enkelte detaljer, er det nu på tide at parkere sit ego og fokuserer på det, som samler – ikke på det, som splitter. Ikke siden Mogens Glistrup har vi haft mulighed for at sende en så ærlig og begavet nationalist på Christiansborg. I denne sammenhæng er enhver tanke om stemmespild overflødig, da det efterhånden skulle være gået op for selv de blinde og de døve, at det ikke gør nogen forskel, om det er røde eller blå landsforrædere, der giver landet væk til vore naturlige fjender. Signalværdien af at Paludan bliver valgt vil være uvurderlig!

Det er vort inderlige håb, at Rasmus Paludan vil være den gnist, der tænder den nationalistiske revolte, der sikre danskernes hjem for evig tid!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Sejr!

  1. Bli’r godt nok et spændende valg V

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s