Svindel

En ansat i socialministeriet har som bekendt taget et større beløb af kassen, 111 mio., og det er da også rigtig mange penge. De siges at stamme fra de såkaldte satspuljemidler, der påstås at skulle gå til ”de allersvageste i samfundet”. Det er en sandhed med modifikationer!

Politikerne har stjålet disse penge fra landets folkepensionister – og de er nu virkelig de allersvageste i samfundet. Der er jo derfor, man har turdet stjæle fra dem. Mindre svage grupper havde lavet vrøvl, der havde kunnet høres på valgdagen. Britta har med andre ord stjålet fra en tyv. Mon det er strafbart?

Det skal endvidere påpeges, at så godt som ingen af disse penge kommer ”de svage” til gode. De går til fupmagere og organisationer, som foranstalter alle mulige idiotiske projekter og arrangementer, der kun kommer dem selv til gode. På denne måde kan politikerne belønne venner og bekendte på den politiske scene. Det er usmageligt – ligesom alt andet, der kommer fra den kant! I gamle dage hængte man tyve. Det må vi nok til igen!

Man har været meget stærkt optaget af, hvordan man skal erstatte det stjålne beløb, så man kan holde liv i de mange nyttesløse projekter og på den måde fodre sine venner. Det skulle ikke være så svært at finde disse penge. Regeringen har lige bevilget 306 mio. kroner til bekæmpelse af korruption inden for politiet i Afghanistan! Det er nok en håbløs opgave, men også her er det naturligvis diverse mellemmænd, ngo’er og andre plattenslagere, der nyder godt af det. De penge kunne passende bruges på danskere. Politiet i Afghanistan er os fuldstændig uvedkommende.

Og apropos danskere: Så har partierne netop indgået forlig om fordeling af satspuljemidler på ”integrationsområdet” (130,6 mio. kr. De ville fint række til at dække de 111 mio.). Det er ikke penge til de ”svagest stillede”, men kun til en forkælet gruppe, der i forvejen får i
pose og sæk. En gruppe, der netop ikke skal integreres, men som skal smides ud!  Værd at bemærke er, at Dansk Folkeparti er en del af denne aftale – og at disse penge også går til projekter og fupmagere og ikke til eventuelle nødlidende.

Politikere er forbrydere, og de skal lide forbryderes straf! Satspuljen skal simpelthen afskaffes! Og det skal politikerne også.

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s