Køn

Køn var en gang simpelt – det er det ikke mere! Klik for fuld størrelse.

Vi vil ikke her beskæftige os med præsident Trump i detaljer: Det må læseren have til gode. Vi vil blot konstatere, at Trump på så uendelig mange punkter repræsenterer almindelig sund fornuft og er langt fra at være den tåbe, danske medier fremstiller ham som – under stærk indflydelse fra CNN (The Clinton News Network), New York Times og andre tilsvarende rendestensprodukter.

Vi kan således også kun bifalde et af hans seneste tiltag: indførelsen af en fast juridisk definition af drenge og piger:

”Køn betyder en persons status som mand eller kvinde baseret på uforanderlige biologiske træk, der kan identificeres ved eller før fødslen. Det køn, der er opført på en persons fødselsattest, skal være det endelige bevis for en persons køn.”

Klarere kan det vel ikke siges. De sædvanlige nedbrydende kræfters forsøg på opløsningen af kønsbegrebet er blot endnu et led i fremmedgørelsen af mennesket fra naturen, så det bliver en frit i luften svævende eksistens, der ikke ved, hvem eller hvad det er. Det skaber eksistentiel usikkerhed og svære psykiske kriser.

Dette er en forbrydelse. Det er et menneskes naturlige ret at blive opdraget og leve i
overensstemmelse med det køn, det nu engang har fra naturens hånd. Det er ikke noget, man skal tænke over eller stille spørgsmålstegn ved. Der er nok af virkelige problemer at tage fat på!

Dette indlæg blev udgivet i Kultur og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s