Veganerparti

conscioussociopol312_01

Som om vi ikke havde ligegyldige partier nok, har vi nu også fået et veganerparti, der sidestiller vold mod børn (dvs. revselse) og pædofili med det at spise kød. De vil ”redde dyrene” fra menneskets udnyttelse af dem osv. Man kan som bekendt nok affinde sig med, at menneskenes visdom er begrænset, men det er unægtelig sværere at finde sig i, at deres tåbelighed tilsyneladende er grænseløs.

Vi skal naturligvis ikke blande os i, hvad folk spiser, så længe de holder deres spisevaner for sig selv – og ikke vil påføre andre dem, herunder deres børn, der udsættes for svær fejlernæring. Vi er også klar over, at der er mennesker, som ikke tåler kød eller ikke kan lide kød. Det er alt sammen helt fint! Men når man taler om at ”redde dyrene” har man imidlertid fjernet sig så meget fra naturen og naturens orden, at der må råbes vagt i gevær (helt bogstaveligt), for en forståelse af naturen er grundlæggende for samfundet.

Alle disse dyr, som man vil ”redde”, lever jo kun med henblik på at blive slagtet. Ellers ville de aldrig blive født. At deres liv selvfølgelig skal være så godt og naturligt som muligt, er en helt anden sag. Mennesket er imidlertid kødædende (se blot vort tandsæt), og vi har det held at være det sidste led i fødekæden, så der normalt ikke kommer nogen og æder os. Men hvis vi lægger os til at sove på den afrikanske savanne eller i en vestjysk plantage, kan også vi komme til at indgå i andre skabningers madplan. Det er altså naturens
orden.

Når disse absurde grupperinger i dag yderligere afviser at spise kød som et led i ”kampen imod klimaforandringer”, kender tåbeligheden virkelig ingen grænser. Der er i dag færre drøvtyggere på jorden, end der var for 200 år siden. I øvrigt har klimaet altid ændret sig og vil altid ændre sig, og dette har intet med menneskenes forskellige udslip at gøre. Det har været både koldere og varmere på jorden, end det er i dag. Den lille istid fra ca. 1700 – ca. 1950 var en usædvanlig kold periode, og den egner sig derfor ikke som referencepunkt. Bronzealderen var derimod varmere, end nutiden. Klimaændringer er naturlige, de er
dårlige nyheder for nogle og gode nyheder for andre. Den, der vil sætte sig ind i dette, må læse Johannes Krügers bog Klimamyten, der er anmeldt andetsteds på denne blog. Se også Klima og globalisering.

Også her er der tale om, at mennesket har fjernet sig fra naturen. Det tror, det behersker naturen. Det er en fatal fejltagelse! Man kan undre sig over, hvorfor hvide mennesker så let hopper på sådanne limpinde. Sagen er vel, at de alle længes efter ”en god sag”, der kan give deres meningsløse eksistens en form for mening. Må vi foreslå, at man i stedet for disse tåbelige ideer koncentrerer sig om virkelighedens sande værdier og om at bevare
vort eget folk og dettes kultur og levemåde. På det punkt er der nok at gøre!

Dette indlæg blev udgivet i Klima og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s