Virkelighedsfjernt

Nico Grünfeld, Alternativets omstridte forhenværende kulturborgmester i København, havde ikke noget alternativt over sig.

Han var blot en ganske almindelig beskidt pamper, der kun fortjener foragt. Det er imidlertid bemærkelsesværdigt, når han siger, at han er forundret over, at det, han skrev i sit levnedsløb, ikke stemmer overens med virkeligheden. Han demonstrerer dermed, at han befinder sig i en imaginær drømmeverden uden nogen forankring i realiteterne. Han mener øjensynligt, at man blot kan skabe sig sin egen virkelighed.

Det har han tilfælles med hele sit parti, der mener, at virkeligheden er en social konstruktion, man bare kan ændre på efter forgodtbefindende. De folk er farlige gøglere, der tager gas på befolkningen, men de, der stemmer på dem, er ganske enkelt begavelsesmæssigt udfordrede i en sjælden grad! Begge grupper er inderligt overflødige!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s