Hvad kommer det egentlig os ved?

Det ser ud, som om journalist Jamal Khashoggi er blevet slået ihjel af saudiarabiske myndigheder under et besøg på Saudi-Arabiens konsulat i Istanbul.

Khashoggi var regimekritiker – og understøttede selv muslimske grupper, som hverken er vor Herres eller Allahs bedste børn, og som begår talrige grusomheder i islams navn. Men naturligvis var det da bestemt alligevel ikke pænt gjort af saudiaraberne, men nu taler vi jo om et land, der afregner ret kontant med både kriminelle og religiøse og politiske afvigere, så det mest overraskende er vel nok, hvordan i alverden Khashoggi kunne finde på at aflægge konsulatet et besøg. Han skulle bruge nogle papirer for at blive gift, men helt ærligt? At tyrkerne føler sig lidt trådt over tæerne, er vel forståeligt. Det er ikke helt det, man normalt bruger diplomatisk immunitet til.

Men hvad kommer det dog os ved? Hvad rager det Anders Samuelsen, der alligevel ikke forstår et pluk af, hvad der foregår. Hvorfor skulle vi eller andre lande afbryde samhandel eller diplomatiske forbindelser med saudierne? Det er da en sag mellem dem og tyrkerne og så måske Khashoggis familie! Vi kan nøjes med at konstatere, at vi her blot ser islam på slap line. Vi vil imidlertid gerne have, at der vises vor suverænitet respekt. Det samme må gælde Saudi-Arabiens suverænitet. Og så er der i det mindste én journalist mindre.

I øvrigt slår uønskede udlændinge hver dag utallige sagesløse europæere ihjel. Det burde interessere vore magthavere langt mere end et enkelt mord i et fjernt os ligegyldigt land! Men når det kommer til stykket, er alle måske ikke lige. Hvide, kristne europæere er ligegyldige – eliten har jo allerede bestemt, at de skal udryddes!

Dette indlæg blev udgivet i Udenrigspolitik og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s