Tidligere nazifører udgiver opsang til højrefløjen!

Den nye bog “Utidssvarende betragtninger 2017” præsenterer nogle af Povl H. Riis-Knudsens bedste nyere artikler og kronikker, hvoraf en del tidligere har været offentliggjort på denne blog. Bogen kan bestilles hos den lokale boghandel eller online hos Saxo.com, og vi anbefaler på det stærkeste, at alle danske nationalister med det samme køber den – de kan simpelthen ikke undvære den!

Bogen på 180 sider behandler politik, kultur, islam, indvandring, kristendom og andre aktuelle emner set fra et konsekvent nationalt dansk synspunkt. Bogen er en opfordring til nytænkning på højrefløjen og et farvel til al partipolitik.

Nogle citater viser bogens stil:

”Danmark skal fortsat være danskernes land, og dansker er ikke noget, man kan blive gennem vedtagelse af en lov i Folketinget. Enhver integration af fremmede vil uundgåeligt medføre en biologisk integration, som på længere sigt vil tilintetgøre grundlaget for at tale om et dansk folk. Enhver, der ikke vil kendes ved racer og biologiske forskelligheder inden og uden for folket, må henvises til at lege videre i den politiske sandkasse på Christiansborg. Sådanne kræfter er uden reel relevans for en national opposition.”

”Nu skal der rent faktisk ikke læses meget i Koranen for at konkludere, at islam ikke er en religion, men en forbrydelse imod menneskeheden.”

“… Jøderne har kun overlevet som folk og som religion, fordi de til enhver tid har forstået at holde sammen, mens jødiske intellektuelle med deres overlegne verbale intelligens har stiftet splid blandt værtsfolkene, så disse har ligget i strid med sig selv og hinanden.”

“Muslimerne foragter os – og med rigtig god grund. En muslim kan ganske enkelt ikke forstå hvordan vi kan forære vort land bort til dem, der ikke har været med til at bygge det op …. et samfund hvor man uden blusel myrder sine ufødte børn, hvor unge mennesker regelmæssigt drikker sig fra sans og samling, og hvor 12-årige piger gerne sælger sig i en port for en burger.”

“I et land hvor man ikke må give sit afkom en fortjent endefuld, må man gerne skære stykker af barnet (uden bedøvelse), fordi det er en eller anden himmelnisse velbehageligt.”

Vi ved, at mange har ventet på at høre fra Riis-Knudsen, og man må sige, at han ikke skuffer! Riis-Knudsen sætter fingeren på mange ømme punkter, og han gør det med en knivskarp iagttagelsesevne. Bogen kan varmt anbefales. Når du først er begyndt, vil du ikke kunne lægge den fra dig!

Dog frarådes det landssvigere og folk med svage nerver at læse bogen. Det kunne forstyrre deres nattesøvn!

Dette indlæg blev udgivet i Nationalisme og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s