Dødsdrift

danmark78

Undertiden tror man, at man har en grim drøm, men som oftest viser det sig desværre, at det er den rene skære virkelighed. Der er politikere i dette land, som i ramme alvor mener, at vi på USA’s bud skal hente ”danske” IS-terrorister hjem for at stille dem for retten – i stedet for blot at lade dem skyde eller hænge på stedet. Disse politikere er bekymrede for de stakkels unge menneskers ”retssikkerhed”.

Nu er det imidlertid et ganske sundt retsprincip, at forbrydelser straffes i det land, hvor de er blevet begået. Der er bevisførelsen nu engang lettest, og det er i det pågældende land, skaden er sket. Narkosmuglere, der fanges i Singapore eller Thailand, får jo også lov til at nyde konsekvenserne af deres handlinger der – også selv om retssikkerheden i de pågældende lande måske nok en gang imellem lader noget tilbage at ønske.

Vi taler ikke her om små drenge, der har rapset slik i en butik. Vi taler om fremmede, der har vist sig at være de mest brutale mordere og voldtægtsmænd, historien har set siden Djenkis Khan, om muslimske monstre i menneskeskikkelse, der oprettede et rædselsregime af hidtil uset grusomhed, der trodser enhver beskrivelse.

Hvad vil de realistisk set kunne straffes for her i landet? Ulovlig udrejse – det ville vel blive det hele, for det vil være meget vanskeligt at forbinde dem personligt til noget konkret mord eller nogen konkret voldtægt eller andet. Ja, meget af det, de søde unge mennesker har begået, er af en sådan art, at den danske straffelov ikke kender nogen paragraf for det. Og retssagerne ville koste tocifrede millionbeløb og ville løbe ud i sandet. De fleste vidner er enten medskyldige eller blevet myrdet. Vidneudsagn i den del af verden vil i øvrigt typisk være så floromvundne og tvivlsomme, at de næppe vil overleve en dansk (?) forsvarsadvokats krydsforhør.

Resultatet vil blive, at disse terrorister vil få en forholdsvis kort fængselsdom, som de kan betragte som et rekreationsophold i et luksusfængsel, inden de igen vil blive sluppet ud i det danske samfund for fortsat at blive forsørget af skatteyderne i resten af deres dage, og de vil nu frit kunne drive deres spil – overvåget af et udueligt PET for andre millionbeløb. Dette vil uvægerligt føre til bølger af terroranslag med tusindvis af danske og europæiske ofre, hvis retssikkerhed man ikke bekymrer sig synderligt om. Det udgydte blod vil klæbe til de pågældende verdensfjerne politikere, som naturligvis ikke vil blive holdt ansvarlige under det nuværende antidanske regime. Glemt vil de dog forhåbentlig ikke blive. De har tilsyneladende henlevet deres liv i en osteklokke uden nogen som helst jordforbindelse, og deres totale mangel på realitetssans og dybe foragt for deres landsmænd og det samfund, de lever i, kan kun henføres til svigtende begavelse og manglende moralsk kompas, men asocial adfærd skal ikke være nogen undskyldning for deres uendelige landsforræderi!

Det er typisk, at Dansk Folkeparti først udsender en fornuftig stillingtagen til problematikken, der kun kunne tolkes som ”Skyd dem på stedet!”, for senere hen at trække den tilbage bag en burka af søforklaringer. Det er virkelig et sølle parti, der ikke fortjener nationale vælgeres opbakning!

Hele diskussionen afspejler imidlertid de europæiske folkeslags tilsyneladende dødsdrift. Vi har etableret en retsorden byggende på nogle fælles principper og en fælles kultur, der i det store og hele deles af alle. Hvis nogen træder ved siden af, accepterer de i regelen også konsekvenserne – selv om vort retssystemet bestemt ikke er fejlfrit. Når det gælder det store flertal af de fremmede i landet, er situationen imidlertid en anden. De ser vore retsprincipper som svaghed og de anerkender ikke de bagvedliggende værdier og normer. De ønsker Sharia – og det er noget ganske andet! De ved imidlertid at udnytte vort system til egen fordel. Hjemmefra er de vant til ganske anderledes kontante konsekvenser af deres misgerninger. Og vor kultur er en svaghed, når dens principper anvendes universelt i forholdet til folk, der ikke respekterer deres grundlag. Der findes ikke universelle menneskerettigheder – kun rettigheder, der er defineres af et homogent fællesskab! Hvis vi ikke i tide erkender det, vil vore egne principper dræbe os! Vi vil dø af vores moral!

Disse IS-krigere skal forblive i Irak, hvor de vil blive retsforfulgt, dømt og henrettet efter deres egne regler. Det vil bekomme dem vel, og vi kan ikke ønske os noget bedre!

Dette indlæg blev udgivet i Nationalmasochisme og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s