Kulturberigelse

Vestre Landsret har halveret byrettens straf til et somalisk forældrepar for at have ladet deres datter omskære på somalisk vis. Kun 9 måneders fængsel og betinget udvisning af moderen for at lemlæste et barn for livstid (og husk: de er ude igen efter 6 måneder). Er man helt fra forstanden i Viborg? Måske skulle man foreslå en grundig omskæring af Vestre Landsrets dommere og domsmænd, specielt kvinderne, så de ved, hvad det drejer sig om!

Noget helt andet er, at sådanne sager ikke burde være relevante for en dansk domstol overhovedet. Vi håber, man husker at lægge omkostningerne for domstole og fængselsvæsenet oven i de kun 33 mia., man påstår “flygtningene” koster!

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s