Burkaforbud? Nej tak!

Zenia Stampe i år 2030?

Efter mange tilløb har regeringen og DF samlet sig sammen til at indføre et maskeringsforbud, der også rammer motorcyklister og folk med elefanthuer på en kold vinterdag. Ingen har mod til at sige, at vi ikke ønsker burkaer og lignende klædningsstykker i det danske offentlige rum, men det er det, det egentlig drejer sig om. Vi har i den forbindelse været igennem en ørkesløs diskussion om ytringsfrihed og “danske værdier”.

En burka, niqab eller lignende er en spytklat i øjet på den danske befolkning. Hvis man overhovedet kan kalde det at bære et bestemt stykke tøj en ytring, er det en ringeagtsytring mod danske kvinder, og den burde egentlig som sådan falde ind under straffelovens § 266b. I øvrigt er det urkomisk, at netop de mennesker, der vil have burkaen klassificeret som en ytring, er de samme mennesker, der forsvarer tørklædet med, at det jo kun er et stykke tøj. Hvad er det nu: et stykke tøj eller en ytring?

Hvad “danske værdier” angår, er det jo således, at disse kun giver mening i et homogent samfund, hvor alle automatisk respekterer dem, netop fordi vi har fælles danske værdier. Her er vi op imod skabninger, der ikke deler vore værdier, men forretter deres nødtørft på dem.

Vi er meget imod et burkaforbud. Det er ren symptombehandling, og det vil næppe blive håndhævet. Hvis man vil af med burkaen, behøver man blot at lukke for alle offentlige ydelser til folk, der bærer slige klædedragter, under henvisning til, at de i det tøj ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet. Det gælder de fleste muslimske kostumer.

Det, vi har noget imod, er imidlertid ikke burkaen som sådan – det er det, der er inden under burkaen. Vi vil have forbud mod muslimer, ikke mod deres tøj! De skal alle som én fjernes fra det danske folk!

Det eneste formildende skær ved den kommende muhamedanske magtovertagelse her i landet vil være, at en lang række kvindelige, landsforræderiske folketingspolitikere og andre hysteriske fruentimmere, hvis ytringer er en fornærmelse mod den menneskelige intelligens, vil forsvinde i en burka og blive sendt til et mellemøstligt harem. Johanne, Pernille, Zenia, Josephine osv. i burka: hvilken fryd!!

Dette indlæg blev udgivet i Islam og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s