Landsforræderen Marianne Jelved

Efterhånden som det multikulturelle samfundseksperiment bryder sammen og ender i blodigt kaos, vil de ansvarlige stå i kø ved håndvasken. De vil beklage, bortforklare og komme med alverdens undskyldninger for, at det er gået så galt. Deres motiver har naturligvis altid været de mest hæderlige; næstekærlighed, humanisme, medmenneskelighed, tolerance, åbenhed osv.

En af de absolut hovedansvarlige er allerede gået i gang med at vaske hænder. For nylig udtalte Marianne Jelved således, at ”Siden 2001 har Det Radikale Venstre overhovedet ikke haft indflydelse på integrationspolitikken. Bortset fra tre et halvt år med Helle Thorning-Schmidt. Og der var det egentlig ikke lempelser, vi lavede.” Det hedder endvidere, at ”på migration er jeg benhård. Det er bare at sende folk tilbage igen, hvor de kommer fra”.

Det lyder jo umiddelbart besnærende, men selv ikke den kraftigste sæbe vil kunne vaske Jelveds hænder rene. I tilfælde af at Jelveds hukommelse er ligeså begrænset som hendes intellekt i øvrigt, skal vi huske hende på, at piben tidligere havde en helt anden lyd:

”vor kultur har altid været åben for udveksling med andre kulturer… Flygtninge hører ofte til de mest dynamiske befolkningsgrupper. Og historien er fuld af eksempler på, at minoriteter har skabt økonomisk udvikling.” Det Fri Aktuelt, den 11.01.1996.

”Danmark har råd til den gældende indvandringspolitik og de dermed forbundne sociale udgifter” da ”en vis indvandring er en rigdom for landet.” Danskeren, nr. 1, 1997.

”Der er blevet pisket en generel stemning op, fordi nogle få indvandrere og grupper skaber problemer.” Århus Stiftstidende, den 11.09.1997 og Fyens Stiftstidende, den 16.09.1997.

”Jeg vægter overholdelsen af de internationale konventioner højere, end om der kommer 4.000 eller 10.000 udlændinge til Danmark ved familiesammenføringer”. Jyllands-Posten, den 08.08.2004.

Hertil kommer yderligere det utal af landsforræderiske love, som Jelved og hendes parti har været med til at vedtage. I denne sammenhæng er det vigtigt at huske på, at Det Radikale Venstre leverede afgørende stemmer til den forbryderiske og selvmorderiske udlændingeloven af 1983, der var startskuddet til Danmarks ødelæggelse. Jelved har således i både ord og gerning været med til at lægge løkken om halsen på det danske folk. Det er et ansvar, som hun aldrig kan løbe fra!

Nu er vi naturligvis klar over, at ”ansvar” ikke er et ord, som står i moderne, demokratiske politikeres ordbog, det er et begreb, som er dem ganske fremmed. De er vant til at kunne slippe afsted med den ene skurkestreg efter den anden uden nogensinde at blive stillet til ansvar.

Men i denne sammenhæng er der imidlertid ikke tale om almindelig svindel og svig, men om rendyrket landsforræderi. For dette kan der kun være én straf. Ligegyldigt hvor mange bortforklaringer og dårlige undskyldninger Jelved kommer med, vil hun en skønne dag skulle stå til ansvar for sit forræderi og få den straf, som hun så fuldtud har fortjent.

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s