De skødesløse

landsforræder

På Venstres sommergruppe har statsminister Lars Løkke Rasmussen endnu gang bevist, at han er lige så uansvarlig som sine landsforræderiske forgængere.

Tidligere havde regeringen højtidligt lovet vælgerne, at den ville ”fremlægge forslag, der markant mindsker antallet af danskere, der betaler topskat.” Dette løfte vil man nu ikke garantere, at man holder. Typisk!

Endnu mere sigende og langt mere beskæmmende er imidlertid statsministerens idiotiske plan om at indsætte soldater til såkaldte bevogtningsopgaver for at aflaste politiet. Aflastningen skal gøre en mere effektiv politiindsats mod bander mulig. Yderligere har Venstre endnu ikke nogen ”afklaret holdning” til et burkaforbud…

Ingen siger det, men alle ved det, der er her tale om indvandrerproblemer! Disse problemer er skabt af politikerne, tidligere som nuværende, og de bærer det direkte ansvar for, at Danmark er stopfyldt med psykotiske fremmede som frejdigt slagter løs på danskerne. I denne sammenhæng er et burkaforbud totalt overflødigt, forbyd derimod muslimer at opholde sig i landet! Og indsæt militæret til at ekspedere de fremmede forsvarligt hjem! Alt andet er lappeløsninger, som blot forlænger pinen.

Hr. Løkke Rasmussen og co. handler så skødesløst og landsforræderisk med folkets skæbne, at det ville få Quisling til at rødme. Man kan kun håbe på, at de en skønne dag vil få deres retfærdige straf ved at dingle for enden af et reb.

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s