For smed at rette bager

En minkavler er blevet idømt en drakonisk straf for at have gemt nogle avlsmink under minkpogromen. Men hør: Aflivningen af minkene var jo ulovlig – resultatet af en ulovlig ordre. Altså er det åbenbart strafbart at undlade at efterkomme en ulovlig beslutning – men det er ikke strafbart at udstede en ulovlig beslutning. De virkelige forbrydere fra statsministeren og ned til den menige politimand, der gennemtvang den ulovlige beslutning, ja, de bliver ikke straffet – og heller ikke de dommere, der har afsagt denne dom – i hvert fald ikke endnu. Men dagen kan jo komme. Ingen skal komme til mig og tale om, at Danmark er en retsstat. Det er et juridisk galehus, der rangerer på linje med lande, vi ellers helst ikke vil sammenlignes med. Bare man har et flertal i Folketinget, kan man tillade sig hvad som helst. Det er Mette Frederiksens Danmark – ikke mit!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til For smed at rette bager

  1. Torben Erik siger:

    Indlysende rigtigt, Frihedsråd

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s