Hvordan blev Sverige multikulturelt?

Dette vigtige spørgsmål søges besvaret i denne meget veldokumenterede og sensationelle film fra Palaestra Media. For mange vil filmens konklusioner være foruroligende, men det gør ikke filmen mindre væsentlig, tværtimod! Sandheden kan ofte være ubehagelig, især hvis den rykker ved ens vedtagne verdensbillede. Men hvis de europæiske folkeslag skal gøre sig noget håb om at redde deres land, kultur og folk fra den sikre undergang, er det nødvendigt at finde modet til at se den barske sandhed i øjnene og drage de nødvendige konklusioner. Ingen kamp kan vindes, hvis man ikke kan eller vil indse, hvem fjenden er! Se, forstå, og del!!

***

(For en sikkerheds skyld kan filmen også ses her og downloades her)

Dette indlæg blev udgivet i Historie og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s