Kommentarer fra Absurdistan

Falske nyheder

Emmanuel Macron, Frankrigs diktator, vil – ligesom tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen – have bekæmpet falske nyheder. Det er naturligvis vigtigt, for falske nyheder er noget rigtig skidt. Må vi foreslå, at man begynder med at få lukket DR, TV2 og samtlige dagblade – og de tilsvarende franske. Så vil vi være kommet et langt stykke af vejen. Men måske er der håb: BT standser udgivelsen på hverdage. Forhåbentlig følger flere efter.

Mikroplast i mennesker

Østrigske forskere har fundet mikroplast i menneskers afføring. Man ved, at mikroplast forårsager alvorlige skader hos dyr. Alligevel mener man at skulle bruge årtier på forskning i, hvordan det påvirker mennesker. Så længe får industrien lov til fortsat at forgifte os. Så forbyd det dog, indtil industrien selv kan fremlægge uomstødelige beviser for, at skidtet er uskadeligt. Hvor svært kan det være? Det er samfundets opgave at beskytte menneskene – ikke industriens profitbegær!

Mere politisk korrekt idioti

Salling har tilbagekaldt et parti hjemmesko, fordi de havde en kvast af kaninpels. Ifølge Sallings ”etiske kodeks” (!) må man ikke sælge pels…. Mon man stadig kan købe en læderpung i Salling? Kan Salling redegøre for forskellen? Og hvad er i det hele taget forskellen på at holde dyr for at bruge deres kød og for at bruge deres skind? Men naturligvis vil vi også snart her i landet opleve angreb på svinefarme og slagterbutikker (hvis der stadig findes sådanne). Så Salling må hellere med det samme fjerne kødet fra frysedisken. Idioti af værste skuffe!

Onde kræfter

”Vi skal passe godt på hinanden og tage det meget alvorligt, at der findes onde kræfter derude,” siger Lars Løkke Rasmussen. Han må vide det, han er selv en af de værste onde kræfter. Så hvis han vil bekæmpe dem, kan han begynde med at begå selvmord!

Schlüter ved håndvasken

”Vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan”, udtaler den forhenværende statsminister til BT om indvandringen. Igen kan vi bare sige: Vi var mange, der vidste, det ville gå sådan, og som sagde det højt, men vi blev bare lagt for had og bekæmpet med alle midler, mens Schlüter lod oppositionen vedtage udlændingeloven af 1983, der gav hele verden retskrav i Danmark, ligesom han forærede Socialdemokratiet regeringsmagten uden valg efter Tamilrapporten, selv om han uden besvær ville have vundet et valg på det spørgsmål. Hans regering havde nemlig gjort det eneste rigtige – for en enkelt gangs skyld. Schlüter er i dag 90. Vi ønsker ham et meget langt liv, så han kan komme til at stå til regnskab for sine ugerninger over for det danske folk.

Forfærdelse

Helt ærligt, jeg brækker mig over nationale danskere, der sidder med hænderne i skødet hjemme i deres egen sikre og hyggelige kakkelovnskrog og overgår hinanden i fordømmelse af likvideringen af muslimer i New Zealand. Man kan med god ret sige, at det alt sammen ikke er de dræbtes skyld, men det samme kan man sige om andre soldater, der drager i krig. Det er ikke deres skyld. De gør kun, hvad der forlanges af dem. Muslimer i New Zealand er rejst den halve jord rundt frivilligt og er med den tyrkiske præsident Tayyib Erdogans ord at betragte som Allahs soldater og moskeerne som hans kaserner. Deres mere eller mindre bevidste mål er på langt sigt at tage New Zealand fra newzealænderne – efter at disse har forsørget dem i nogle generationer. At de virkelige skyldige er de politikere, der har gjort det muligt for dem, og at det er disse, der burde undgælde, det er en anden sag. Det burde der ikke kunne herske uenighed om. Det korte af det lange er imidlertid: Kære nationale danskere: Hvordan har I tænk jer at forsvare Danmarks og den europæiske kulturs fortsatte beståen?? Ved at stemme på Pernille Vermund? LOL!

Utrecht

Det er utroligt, så lang tid man skal bruge for at afgøre, om angrebet i Utrecht var terror.
Muhamedaneren fyrer løs på passagererne i en sporvogn. Men det er vigtigt, om han kender en af dem, for så er det åbenbart ikke ”terror”. Der er mange måder at forfalske statistikker på! Var det ikke Churchill der sagde: ”Jeg stoler kun på de statistikker, jeg selv har forfalsket!”? Men terrorangrebet i Utrecht er allerede glemt – ligesom alle de andre små daglige terrorangreb på Europas befolkninger: voldtægter, vanvidskørsel, mord, bomber, overfald mv… Vågn op, for pokker!

Dansker dømt som Syrienskriger

En rigtig ægte dansk mand er blevet idømt 6 måneders fængsel for at tage til Syrien og kæmpe imod Islamisk Stat. Ingen af de utallige, der har kæmpet for IS, er blevet dømt. Det overstiger politis og anklagemyndigheds formåen. Det var ellers det, der angiveligt var formålet med den lov, der på kriminel vis begrænser danskeres frihed til at færdes, hvor de vil – således som det står i vort pas: ”Dette pas er gyldigt for rejser til alle lande og tilbage”. Også vor bevægelsesfrihed kan politikerne tilsyneladende uden videre tage fra os – ligesom vor ytringsfrihed, boligens ukrænkelighed osv. En fornuftig lov ville have forbudt deltagelse i kampene for IS – ikke rejser til bestemte områder i Syrien. Men formålet var tilsyneladende slet ikke at bekæmpe IS, men at straffe dem, der bekæmpede IS. Den dømte burde i stedet have en fortjenstmedalje – sammen med endnu en dansker, der nu også kan se frem til at blive dømt! Man kunne jo også have ændret loven med tilbagevirkende kraft – for det var jo angiveligt slet ikke meningen med den. Men det har man ikke gjort. Anklagemyndigheden kunne også bare have undladt at rejse sagen. Man skulle tro, den hårdt belastede anklagemyndighed havde andre og vigtigere ting at tage sig til i en tid,
hvor tyverier og overfald får lov til at ligge ubehandlede hen. Det store antal herboende
udlændinge, der har kæmpet for IS, vil derimod medsamt deres koner og afkom blive hentet hjem og sat på evig forsørgelse på den danske skatteborgers regning. Der konstateres ikke uventet et fald i gennemsnitsintelligensen i Danmark. Vi må konstatere, at dette fald fuldt ud er slået igennem i Folketinget!

Banksy går i banken

Banksy er en anonym såkaldt ”graffitikunstner”. Graffiti er blot et pænere navn for hærværk. Det burde straffes med offentlig kagstrygning på Rådhuspladsen og efterfølgende afrensning af bemalingen med en tandbørste. Banksy er imidlertid også en udspekuleret forretningsmand. Han afholder ikke selv auktioner, fordi han betragter dem som ”forherliget grådighed”, men han lader alligevel gerne sine ”værker” sælge på auktion. Et af dem, det absolut intetsigende ”Balloon Girl”, indbragte således en rekordsum på 1,4 mio. dollars, men så snart hammeren var faldet, gik der en mekanisme, som var skjult i rammen, i gang, så billedet langsomt makuleredes, hvilket af kritikerne i sig selv blev udlagt som et kunstværk. Først var der bestyrtelse. Banksy ødelagde køberens ejendom. Senere viste det sig, at det halvt makulerede billede nu var mere værd end før makuleringen. Banksy mistænkes for at have iscenesat det hele. Dum er han ikke, men lige så dobbeltmoralsk som alle andre venstresnoede misfostre. Dumme er imidlertid de mennesker, der køber dette møg og lader sig imponere og narre af en sådan fusentast. Kunst er unægtelig noget helt andet!

En U-Løkke kommer sjældent alene

De interne ledelsesproblemer i Venstre har været god underholdning her i sensommeren, og Facebook har været fuld af diskussioner om partiets interne forhold. Frygtelig uinteressant. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvem der leder den forening. Vestre har altid været en fjende af Danmark og har lige siden Systemskiftet gået i spidsen for ødelæggelsen af kultur, undervisning og nationalstolthed. Nu kommer der en ny Ellemann-Jensen til roret. Pæren falder sjældent langt fra hesten! Og det samme gælder svins efterladenskaber. Forvent jer ikke noget godt fra den kant, kun mere landsforræderi, flere udlændinge og mere EU. Velbekomme. Jeg støtter Kalashnikovs parti. Det er det eneste, der vil rydde op i denne mødding, så det batter!

Mere terror

I Frankrig har man oplevet et nyt terrorangreb. 1 dræbt og 9 såret ved angreb med kniv og grillspyd. En afghaner er anholdt. Motivet kendes ikke, skriver DR. Mon ikke vi kan gætte det?

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s