“Ordentlige mennesker skyder ikke på fremmede”

kumbayah

Fra en læser har vi modtaget følgende kommentar til et tidligere indlæg her på bloggen:

“Ordentlige mennesker skyder ikke på fremmede, der kommer til grænsen, men foregriber, at det overhovedet kommer dertil. Den anonyme forfatter ønsker vel heller ikke selv at blive beskudt af fremmede. Mod er en af de fire værdier, som en anonym forfatter synes at savne. Hvordan kan han så være en rigtig dansker?”

Dertil er der følgende at sige:

Vi kan herfra ikke foregribe, at fremmede uciviliserede horder trænger frem igennem Afrika for at banke på Europas dør. Der er tale om Afrikas uønskede befolkningsoverskud. Vel kunne vi nok have mindsket dette ved ikke at sende ulandshjælp, medicin og læger til Afrika igennem de sidste 70 år, men det har uansvarlige politikere alligevel gjort, og det kan vi ikke ændre på nu.

Vi kunne naturligvis også have organiseret en revolution her for at udrydde de hjemlige skadelige landsforræderiske elementer, der ser det som deres opgave at få danskerne erstattet af fremmede folk. Også dette er blevet forsømt.

Tilbage er der kun at forsvare vore grænser med de midler, der står i en stats magt. Det er ikke fredelige fremmede turister, der kommer her, det er horder, der angriber grænsen og forsøger at forcere den. Deres mål er at blive forsørget på vor regning for til sidst at fortrænge os. Det er i denne situation, man skyder for at dræbe. Det er tale om etnisk og kulturelt selvforsvar! Naturligvis kunne man også tæppebombe de store afrikanske byer, men det vil kræve lidt mere og nok heller ikke falde i læserens smag, selv om det ville være at gøre verden en stor tjeneste.

Der er vel ingen, der ønsker at blive beskudt af fremmede. Netop derfor ønsker vi ikke at have dem i vort land. Til de ”ordentlige mennesker”, der læser dette, vil vi blot sige: Hvis man ikke vil forsvare sig, fordi man vil være ”pæn og ordentlig”, så fortjener man det, der kommer. I den virkelig verden er det nemlig sådan, at den, som ikke forsvarer sig imod angreb, vil dø. Det er den barske kendsgerning, som alle europæere i dag gør klogt i at tage til efterretning. Danmark og Europa reddes ikke ved at læse Platon, men ved at gå til skydning!

Dermed være ikke sagt, at man ikke skal læse Platon. Han kan være nyttig nok, når det gælder grundlaget for opbygningen af et nyt og bedre samfund. Men hvis man ikke lærer at skyde og glemmer sine forestillinger om at være pæn og ordentlig, får vi ikke brug for denne viden, for verden, som vi kender den, vil gå under i et kæmpe ragnarok. Der vil næppe i en afrikansk-muslimsk verden være den store interesse for Platon eller noget som helst andet, bortset fra at æde og kopulere.

Når disse indlæg ikke er signerede, skyldes det ikke mangel på mod. Vi tror, at den pågældende forfatter for længst har bevist et sådant, mens andre har passet deres liv og karriere. Vi ønsker imidlertid, at der skal fokuseres på artiklernes indhold og ikke på forfatterens navn. Det vil erfaringsmæssigt kun virke afledende. Det er budskabet, det kommer an på.

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s