Jødernes evindelige selvskabte problemer

Man har for guderne må vide hvilken gang undersøgt forholdene for jøderne i Europa, som om det var noget vigtigt. Herrens udvalgte er stærkt bekymrede over den voksende antisemitisme – uden at det falder dem ind at spørge sig selv, hvorfor der ikke rigtig er nogen, der virkelig kan lide dem – bortset fra dem, der spiser af deres hånd og disses medløbere. Selvkritik synes ikke at være en jødisk spidskompetance.

Nu er det jo imidlertid desværre sådan, at den voksende antisemitisme ikke så meget skyldes, at den indfødte europæiske befolkning er ved at vågne op, men derimod har sit
udspring i den muslimske indvandring – som man fra jødisk side selv har støttet og fremmet. Man kunne kalde det poetisk retfærdighed.

De danske jøder har imidlertid et endnu større problem: De er bekymrede over den voksende intolerance over for islam. Det gentager vi lige: Jødernes største bekymring er den voksende intolerance over for de mennesker, der øger antisemitismen i Europa. Skal vi le eller græde? Denne mærkværdige adfærd er desværre ikke atypisk for de organiserede jødiske samfund i Vesten.

Nu ved vi jo allerede, at jøderne og muslimerne ifølge overrabbiner Bent Melchior har alt til fælles, så det er vel på tide, at bede om en forklaring på, hvorfor dansk politi har brugt 750.000 mandetimer på bevogtning af jødisk ejendom for at forhindre muslimske angreb. Det må jo være helt overflødigt. Det skal i den forbindelse bemærkes, at det ikke blot er bevogtning af jødiske liv, men af jødiske bygninger. F.eks. er der konstant vagt foran synagogen i Krystalgade, uanset om der foregår noget i den eller ej. Den slags
bevogtning kan vi andre kun drømme om. Vi vil blive henvist til et privat vagtværn.

Man skal derfor ikke undre sig over, at politiet ikke har tid til at opklare forbrydelser begået imod danskerne – og disse forbrydelser er der mange af. De bliver som regel bare henlagt. I øvrigt skyldes en stor del af dem også de udlændinge, jødiske organisationer og enkeltpersoner er så bekymrede for. Men jødisk ejendom er naturligvis vigtigere end dansk ejendom og danske liv. Vi må så bare håbe, at man husker at bogføre de store millionbeløb, der benyttes på bevogtningsopgaver som følge af indvandringen, på den rette udgiftskonto: Andre udgifter vedrørende indvandring.

Hvad jøderne angår, vil de altid se sig selv som uskyldige ofre for alting, og ingen skal forlange nogen logik af dem. Antisemitisme skyldes aldrig på nogen måde jøderne selv, den er en sygdom, som ikkejøder lider af, men som jøder dør af, hulk, hulk.

Hvis jøderne synes, vi ikke er tolerante nok over for muslimerne, skulle de jo få disse til at rejse til Israel, som så vil lære os, hvordan man er mere tolerant over for Allahs følgesvende. Israel er tæt på ”flygtningenes” oprindelseslande. Det vil være et ideelt sted for dem at flygte hen, og Israel kan sagtens tage nogle millioner og vil sikkert indrette sig efter de fremmedes krav på alle områder. Eller hvordan er det nu, det i virkeligheden er med Israels tolerance over for islam? Måske herboende jøder skulle bekymre sig lidt om det, og måske vi her kunne lære noget af den jødiske stat, som fører en helt igennem sund racistisk politik.

Hvorom alting er, så ser vi inderligt frem til den dag, hvor jøder og muslimer forbrødres – og rejser til Mellemøsten! 

Dette indlæg blev udgivet i Antisemitisme og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s