Strasbourg

Mere dræbende, muslimsk kulturberigelse!

Så skete det igen, og det vil ske igen og igen og igen, indtil de europæiske folk besinder sig og fjerner enhver muslim fra vores territorium. Så længe blot én muslim opholder sig iblandt os, vil den snigende terrortrussel altid være til stede.

Det seneste terrorangreb i Strasbourg er, som vi mange gange tidligere har skrevet, den logiske konsekvens af indførelsen af det multikulturelle samfund og tilstedeværelsen af muslimer i Europa. For ingen med et blot middelmådigt kendskab til Islams blodige historie kan dette seneste angreb komme som nogen overraskelse. Sådan er Islam og dens tilhængere generelt, og sådan vil de altid være. Givetvis vil enkelte muslimer tage afstand fra dette angreb, men vi vil aldrig være i stand til at skille fårene fra bukkene. Og vel er alle muslimer ikke er terrorister, men de fleste terrorister er muslimer! Hvis vi således i Europa ikke snart gennemfører en radikal og konsekvent udvisning af samtlige muslimer, vil de med tiden slå os ihjel en for en.

Ingen skal være i tvivl om, at vi helst havde set gerningsmænden til dette afskyelige massemord dingle fra en galge. Men når det er sagt, så er det midt i vreden og sorgen imidlertid vigtigt at forsøge at holde hovedet koldt og adskille symptom fra årsag.
Ansvaret for muslimernes tilstedeværelse i vores lande er ikke islamisk! Det er den europæiske politiske elite, massemedierne og storkapitalen, der i sidste ende bærer det ultimative ansvar, og det er mod dem harmen, vreden og hadet i første omgang bør rettes! Disse elendige landsforrædere har igennem de sidste 40 år frejdigt åbnet vores grænser for alverdens hæslige masser og blodet fra samtlige terrorofre er på deres hænder.

Nu betaler franskmændene igen prisen for de politikere, som de har valgt til at misregere sig. Med tiden vil denne pris kun blive højere og mere blodig. Og lige til den dag, hvor europæerne selv tager et ansvar og atter gør sig til herre i eget hus, vil de komme til at betale prisen for det multikulturelle samfunds velsignelser.

Dette indlæg blev udgivet i Islam og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Strasbourg

 1. Agnethe Svendsen siger:

  Jeg skriver jo kun om, hvad der sker i virkelighedens verden, der er intet opdigtet.
  Menneskerettighederne må vel også gælde os, der er ved at blive tvunget til
  at ændre på vores kultur, pga. Vi modtager både flygtninge og migranter, som nu
  Vil forbyde os visse sange i vores højskolesangbog m.m., vi må ikke engang synge om
  Lyshårede piger.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s