Hvid Jihad

Så fik englænderne endnu engang politikernes og mediernes muslimske kulturberigelse at føle. Det er efterhånden blevet hverdag, ingen synes længere at tage særlig notits af de mellemøstlige horders blodige hærgen. Vi har stadig ikke hørt om håndfaste reaktioner, der har kostet nogen muslimer eller politikere livet. Det ser derfor desværre ud til, at flertallet af de europæiske befolkninger stiltiende har accepteret det multietniske samfunds blodige kaos og og deres egen udslettelse.

Vi har flere gange kommenteret de talrige islamiske terrorangreb og har ikke noget principielt nyt at tilføje. Imidlertid er politikernes og mediernes hjernedøde ævl om at bekæmpe terror ved at ”stå sammen” blevet så infam, at det er nødvendigt at påpege den barske kendsgerning, at man i virkelighedens verden ikke bekæmper terror med sammenhold, men med terror!

Det folk, som igen og igen bliver angrebet og ikke går til modangreb, vil dø. Det er naturens lov, det kan ikke diskuteres. Tiden for en ”Hvid Jihad” synes således at være nær…

Dette indlæg blev udgivet i Islam og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s