Dagens solstrålehistorie

Det er sjældent, vi har noget opløftende og positivt at fortælle vore læsere, så lade os ile med at bringe en af dagens gode nyheder: Det håbes, at 100 ”migranter” er druknet ud for Libyens kyst. Eneste skår i glæden er, at der ikke er 3 ekstra nuller bag ved.

Landsforræderne græder over dette, og vi skal da ikke undlade at minde dem om, at denne glædelige begivenhed naturligvis kunne været undgået, hvis Europa fra begyndelsen havde forsvaret sine grænser og konsekvent havde sænket disse både med folkevandrere – uden undtagelse.

Efter de første 10 både, ville trafikken være ophørt og menneskesmuglerne have været arbejdsløse. Det ville have krævet færre liv, end der går til i dag, hvor man regner med flere tusind døde om året.

Vi græder ikke over de druknede. Der er nok, hvor de kommer fra. Vi græder over de hundrede af tusinder, der slipper fra rejsen og bringes i land i Europa. Forhåbentlig kommer den dag, da de for en kort stund får lejlighed til at fortryde deres færd!

Nogle vil måske finde dette unødvendigt hårdt, men det er vigtigt at huske på, at masseindvandringen dræber! Lille Ebba Åkerlund ville således have været i live, hvis man langt tidligere havde gjort det nødvendige for at passe på Europa.

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s