Dødsstraf? – Ja, tak!

Den dømte barnemorder Naum Conevski – der overhovedet ikke burde have været her i landet under nogen omstændigheder – har nu siddet i spjældet i 39 år, og medieinteressen for hans person er sikkert præludiet til en prøveløsladelse, så han kan slå endnu flere børn ihjel. 39 år – det er Danmarksrekord.

En fængselsplads koster langt mere end en plejehjemsplads – og den er nok også mere komfortabel. Og så er den forbundet med fri advokat til at påse, at forbryderens såkaldte ”menneskerettigheder” ikke krænkes. De fleste offentlige plejehjem er en stor krænkelse af disse ”rettigheder”, men der har man ingen advokat. Prisen kan i dag nok sættes til 800.000 kroner om året, dvs. i alt godt 31 mio. kroner for 39 års ophold, langt mere end de fleste menneskers livsløn.

Adskillige menneskers skat hele livet igennem er gået til at holde dette udenlandske misfoster i live. Alene af økonomiske grunde skal dødsstraffen genindføres – og det gør ikke noget, hvis det gør ondt. Lad os bruge pengene på hospitaler og plejehjem i stedet for fængsler!!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Dødsstraf? – Ja, tak!

  1. Peter siger:

    Hej Povl H. Riis-Knudsen.

    Jeg er meget interesseret i hvad din holdning er om Holocaust. Ud fra hvad jeg kan læse i dine artikler, mener du at Holocaust skete, men jeg synes stadig det lyder som om der er lidt tvivl i dine sætninger. Du skriver også at Christian Lindtner beviste at Holocaust-revisionisme er historieforfalskning.
    Hvad er din holdning om Holocaust, kort fortalt?

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s