Fra Mettes skrivebord

Til alle socialdemokratiske vælgere og partisoldater

Vi pisser på fremtiden

Velkommen til valgkampen. Desværre har det trykkeri, der har trykt vores valgplakater, lavet en beklagelig og kedelig trykfejl. Der står ”Lad os passe på fremtiden”. Der skulle naturligvis have stået ”Lad os pisse på fremtiden”, for det er jo det, vi har gjort så vellykket i den forløbne valgperiode, så naturligvis vil vi fortsætte med det!

Vi har selvfølgelig som altid ført god socialdemokratisk politik. Vi har fremmet indvandringen af arbejdssky kriminelle udlændinge, samtidig med at vi taler om stramninger og asylcentre i Rwanda. Og de hopper på den alle sammen. Det er naturligvis bare gas. Og det koster kassen.

Sådan pisser vi på fremtiden!

Vi har ansat tusindvis af papirnussere overalt i den offentlige administration – og så har vi forhøjet lønninger til dem og os selv og brugt milliarder og atter milliarder på støtte til samfundsnedbrydende organisationer, kommissioner, tænketanke, udredninger og advokatundersøgelser – for slet ikke at tale om en rigsretssag.

Sådan pisser vi på fremtiden!

Og så har vi forhøjet eller indført 40 nye skatter.

Sådan pisser vi på dig!

Først vedtog vi vores fantastiske klimapolitik. Vi annoncerede stop for olieudvinding i Nordsøen, så folk ikke kan få betalbar benzin til deres biler. Vi giver tilskud til, at landet plastres til med vindmøller, solcelleparker og andre miljøbelastende anlæg. Sammen med de mange batterier fra elbiler og andre elektriske apparater vil de udgøre en kæmpestor miljøbombe, både her og i de ulande, råstofferne kommer fra.

Skidegodt! Sådan pisser vi på fremtiden!

Så kom coronakrisen gudskelov. Nu kunne vi uden videre fyre 120 milliarder kroner af på absolut ingenting – og vi fortsætter. Vi skal nok få corona til at vare evigt! Samtidig så vi lige vores snit til at nedlægge pelsdyravlen i Danmark, et af vores tidligere store eksporterhverv, ja, faktisk det eneste erhverv, hvor vi var klart nr. 1 i verden.

Endnu bedre! Sådan pisser vi på fremtiden!

Så blev der krig i Europa. Kunne udfordrede politikere som os forlange noget bedre? Folk får nu noget andet at tænke på – nemlig, hvordan de skal betale for deres el, varme og købmandsvarer. Det sørgede vi sammen med vores samarbejdspartnere i Europa for ved at indføre sanktioner mod Rusland. Vi modtager og forsørger titusindvis af ukrainske ”flygtninge”, samtidig med at vi sender kæmpebeløb til Ukraine, det mest korrupte og kriminelle land i Europa, for at de kan lune på Zelenskijs bankkonto, og så sørger vi for at sende dem våben, så krigen kan komme til at vare rigtig længe, indtil den ender med en atomkrig.

Se, det kalder jeg at storpisse på fremtiden!

SÆT DIT KRYDS VED LISTE A.
VI PISSER BEDRE END NOGEN ANDRE PÅ
FREMTIDEN
DIG
OG
DANMARK

Mvh. Mette.

P.S. Vi mødes i massegraven, for så er der absolut ikke mere, vi kan pisse på!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s