Obduktion

Dansk Folkeparti havde som bekendt et rigtig skidt valg, og de kan ikke forstå, hvorfor. Der er simpelthen ingen selvransagelse i det parti, men kun forsøg på bortforklaringer. En af disse er den latterlige sag om ”misbrug” af EU-midler, der fældede Morten Messerschmidt. Alle misbruger den uudtømmelige kilde af skatteudskrevne midler fra borgerne, men kun EU-kritiske partier og politikere bliver anklaget for det. Og helt ærligt, de fleste af partiets vælgere vil kun kunne bifalde, at et beskedent beløb for en gang skyld er blevet brugt til noget fornuftigt. Det eneste, man i den forbindelse kan klandre DF for, er at de opstiller en dum lille pige fra Arden, som ikke forstod sin rolle. Hun skulle være loyal over for sit parti og sine vælgere, ikke over for EU-maskinen.

En anden bortforklaring er, at man ikke havde skærpet sin ”klimaprofil”. Mon ikke flertallet af DF’s vælgere er fløjtende ligeglade med ”klimaprofilen”, fordi de har gennemskuet og forstået klimatossernes svindel. Klimaændringer har der altid været, og de er naturskabte, ikke menneskeskabte. Det er hybris, når mennesket tror, at det er herre over naturen.

Man forstår i Dansk Folkeparti ikke, at vælgerne er dybt skuffede over, at partiet ikke har benyttet sin afgørende magt til at tvinge Lars Løkke Rasmussen til at lukke for strømmen af fremmede. Der er i hans regeringstid – med støtte fra Dansk Folkeparti – kommet over 100.000 flere fremmede til landet, som – med Pia Kjærsgaards ord – kun bidrager med børn og problemer. Man har givet køb på det eneste, der ikke kan og ikke må gives køb på: det danske folks beståen. Alt andet er i dette lys hamrende ligegyldigt. At man måske har fået nogle indrømmelser i forbindelse med krav, der kun kan betegnes som socialdemokratiske, er i denne sammenhæng uden betydning, ja, de har ofte været direkte skadelige, sådan som socialdemokratiske krav som regel er det. DF har glemt, at dets største vælgermasse er borgerlige, der vil have ført national, borgerlig politik. I den forbindelse står sænkning af skatterne og fjernelse af offentligt bureaukrati og formynderi helt centralt. DF har i stedet forhindret nedsættelsen af skatten!

Med sit frieri til Mette Frederiksen ledte Kristian Thulesen Dahl endegyldigt sit parti mod afgrundens rand. De borgerlige vælgere afskyr med god grund socialdemokraterne som pesten, og de vælgere, DF havde lånt fra Socialdemokratiet, kunne så lige så godt vende hjem og stemme rigtig socialdemokratisk. Thulesen Dahl er er en politisk tåbe og et menneske uden nogen som helst forankring i vælgermassen, et menneske, der aldrig nogensinde har sat sin ben på en rigtig arbejdsplads. Det er nu på tide, at han tager konsekvensen og går af. Når man har ledt sit parti til et så katastrofalt valgresultat, er det det, man gør, hvis man ejer nogen anstændighed, og han kan kun være glad for, at han ikke er japaner, for så havde han måttet begå harakiri, og det er næppe rart. Thulesen Dahl har haft sin chance, nu må han vige sædet og gøre plads for Morten Messerschmidt, den eneste, der måske vil kunne redde stumperne af partiet og føre det til en valgsejr. Men det skal være nu, for hvis Morten Messerschmidt forbliver i Dansk Folkeparti ret meget længere, vil også han miste sin troværdighed. Ellers må vi stærkt anbefale Morten Messerschmidt at skifte parti. Det ville være godt for både Messerschmidt og Nye Borgerlige.

Panikken i partiet er forståelig, men lattervækkende. Lige før valget slog Thulesen Dahl til lyd for, at unge mellem 18 og 24 fortsat skulle have gratis tandpleje. Hallo! De har haft gratis tandpleje hele livet, nu må de selv tage over. Det er ikke samfundets opgave – det er den enkeltes! Pensionisterne, derimod, som aldrig har haft gratis tandpleje, men som har betalt for den forkælede unge generations tandlægeordninger, de fortjener gratis tandpleje – men de skal bare betale ved kasse 1. Tulle har ganske enkelt intet forstået. Det er resultatet af den overdrevne velfærdsstat, der får verdensfjerne politikere til at tro, at alt er gratis – dvs. betalt af det arbejdende folk!

DF har intet lært. Man slutter nu op om socialdemokraternes ”klimamål”, og Thulesen Dahl finder, at alle børn bør komme på moskebesøg (hvor Marie Krarup i ”respekt” for Allah vil bære tørklæde…). Der er ingen forslag om, at muslimerne skal på besøg i en kirke. Tulle aner åbenbart ikke, hvilket parti han er formand for, og hvad hans vælgere egentlig mener om verden. Han er en skændsel for Dansk Folkeparti!

Blandt andre komiske tiltag efter valget er kampen imod ulven. Bortset fra at Canis lupus er en del af den danske natur og derfor skal være velkommen, er det ikke ulven, der truer det danske samfund. Det gjorde derimod de skarer af uønskede individer, der tilbage i 2015 uhindret vandrede ind ad den danske motorvej fra Tyskland, beskyttet af det ellers overbelastede politi. Dansk Folkeparti gjorde intet for at hindre det, selv om man kunne have væltet Løkke Rasmussens landsforræderiske regering, der undlod at sætte militæret ind til at beskytte grænsen med de midler, militæret nu engang har. På det tidspunkt mistede Dansk Folkeparti sine mest trofaste vælgere – og det er nok tvivlsomt, om disse nogensinde vil komme tilbage. Der er i dag alternativer til taburetklæberne i DF.

Men uanset hvilke alternativer der stiller op til næste folketingsvalg, vil det ikke være ad den vej, nationen skal reddes. Det er for længst for sent, og borgerkrigen er allerede i gang. Det er kun et spørgsmål om, hvornår danske patrioter begynder at forsvare sig selv og fædrelandet. Det kan ikke ske hurtigt nok! For hver dag, der går, vil det blive mere og mere blodigt!

Dette indlæg blev udgivet i Demokrati og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Obduktion

 1. vivian edsberg siger:

  At ville skaffe jyske fåre- og kvægavlere af med et “glubende rovdyr”, der jævnligt massakrerer deres dyr og umuliggør livet for dem, er da det mest fornuftige, DF har fundet på i længere tid.

  Like

 2. Povl H. Riis-Knudsen siger:

  Men det er ikke vigtigt set i forhold til de problemer, landet står over for!

  Like

  • vivian edsberg siger:

   Ikke nu, men eftersom ulvene har så fine betingelser for at formere sig varer det ikke længe. Min pointe er blot den, at det, at gøre indsigelse imod ulvens tilstedeværelse i landet IKKE er blandt DF dummerter.

   Like

 3. vivianingun siger:

  Måske ikke endnu. Men meningen er jo tydeligt nok at fordrive landmændene fra deres jorder ved at gøre dem helvede hedt med stadig tilbagevendende massakrer på deres dyr. Det skulle df også have taget fat på, mens de endnu havde 37 mandater, men bedre sent and aldrig. Ulvens genkomst skal man ikke undervurdere, der er mange flere mennesker og husdyr end for 200 år siden, det kan kun ende galt. Det hjælper alt sammen med til at skabe kaos og fortvivlelse og sprede skræk og rædsel.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s