Om racisme

Af Hugin

I de 30-40 år vores skvatmikler til politikere har hevet uintegrerbare muslimer til Danmark, så er ordet ”racist” eller sågar ”nazist” påduttet de mennesker, der ikke var enige i den førte politik.

Fordi man mener, at Danmark først og fremmest bør være et hjemsted for etniske danskere – de andre må komme i anden række – så er man hverken racist eller ond. Man er racist, hvis man f.eks. mener, at der skal gøres forskel på – eller at man er bedre – om man kommer fra Skandinavien eller et land fra Mellemøsten.

Det skal jo ikke være sådan, at danskerne bliver en minoritet i eget land. De fleste folk kæmper for eget land, og ingen konventioner tilsiger, at man som land skal undergrave sig selv og opføre sig som en verdensfjern tåbe!

Der er intet forkert i, at man f.eks. foretrækker at ens børn gifter sig med en hvid europæer frem for en sort fra Afrikas Horn eller en muslim fra Den Anatolske Højslette. Fordi man har den mening, er det ikke ensbetydende med at man ønsker dem udslettet, de skal bare ikke komme anmassende, med hånden rakt frem til evig forsørgelse i Danmark, på bekostning af de arbejdssomme danskere. Man rækker dem en finger, og inden man får set sig om, har de taget hele hånden. Lige børn leger nu engang bedst.

For mig er de fleste af dem der kommer til Danmark kultur- og racefremmede, vel vidende at det sagte helt sikkert vil blive misforstået, med henvisninger til støvletramp og andre gerninger fra en sydlig nabo for over 70 år siden. Ting skal siges, man kan og skal ikke behage tidsånden, d.v.s. de halalhippier der dyrker ”mangfoldigheden”, ”den såkaldte ”berigelse”, tolerancen”, og som strør om sig med krav om ”bekrymrings- og dialogsamtaler”, slogans om ligestillingsparoler og imødekommenhed, fællessang og instrumentlege. Landets tidligere og nu afdøde justitsminister (Søren Pape -2016) barslede sågar med en såkaldt ”respekt-pakke,” medens politikerne frejdigt nedgør deres egne medborgere, der har en anden mening. Og den såkaldte “respekt-pakke” var ingen hindring for, at Allahs lystige svende kunne fortsætte deres kriminalitet, medens danske medborgere følte sig mere og mere utrygge. Et “forkert” blik på en muslim, kunne hurtigt udvikle sig til fysisk lemlæstelse.

Man er ikke racist, fordi man har den opfattelse, at ubrudt fysisk slægtsskab gennem generationer er det, som er det mest basale og vigtigste grundlag for at kunne eksistere som et folk, der er i harmoni med sig selv. I øvrigt har slægten og familien været det bærende for ethvert land, vi ynder at sammenligne os med. At man så fra politisk side prøver at nedbryde det ændrer jo ikke på selve synspunktets berettigelse.

Hertil kan i øvrig siges, at det er en opfattelse, der deles af jødedommen. Vil man dømme mig som racist, må man også fordømme jødedommen som racistisk, for det kræver slægtsskab gennem den kvindelige linje. Den israelske ægteskabslovgivning tillader kun jøder at blive gift med jøder og i religiøse ægteskaber. Ægteskab mellem en jøde og ikkejøde (goyim=kvæg) er et helvede for de berørte parter. Det kan derfor ikke undre, når den tidligere overrabbiner, superzionist og muslimernes fortaler i Danmark, Bent Melchior, advokerede for ikkeassimilation på vegne af både jøder og muslimer. Det falder helt i tråd med den østrigske jøde Ariel Muzicant, der den 27.05.2010 til Wiener Zeitung udtalte: ”Wir bekämpfen Assimilation” samt rabbi Mordechai Priron der den 08.10.1992 på side 11 i Allgemeine Jüdische Wachenzeitung udtalte: ”Blanding med ikkejøder er den frygteligste udvikling for det jødiske folk og lig med undergangen.”

Men de indfødte danskere skal bare stå og tage imod de fremmede med åbne arme uden at stille spørgsmål! Vi betaler for vores egen undergang som folk. Vi har med myndighedernes velsignelse fået en Trojansk Hest i vor midte, og vi nærer en slange ved vor barm. Man har lyst til at sige: Et land, et folk, en sag!

Enhver ved også, at den hurtigste måde hvorpå man kan udrydde og undergrave et folk, er ved at besvangre dets kvinder, og tvinge dem til at føde krænkerens børn. Det kan ske ved hjælp af direkte tvang (voldtægt, massevoldtægt) eller ved hjælp af EU-direktiver og andre tiltag (forbud mod diskrimination på diskoteker), som sigter på at skabe omstændigheder, hvorved en omfattende raceblanding kan sættes i gang. Man ser det for sig, såkaldte ”stolte” maskuline indvandrere der uhæmmet af statens tiltagende feminiseringstiltag besvangrer uuddannede og overvægtige danske lavstatus piger – ”Fattig-Carina” –, staten tager sig af forsørgelsen. De bedste kandidater til en sådan forurening, skal søges blandt dem, der genetisk og kulturmæssigt ligger os fjernest. Hos en sort fra Afrikas Horn eller en muslim fra Den Anatolske Højslette.

I løbet af tusindvis af år, gennem hundredvis af generationer, har vore forfædre gennem genetisk og æstetisk udvælgelse, skabt den danske kvinde og mand, det samme i Norge og Sverige. Vor type er derfor et resultat af evolution, og vi bør bevare den!

For bare 50 år siden, da var Danmark, Sverige og Norge befolket af verdens mest homogene folk, og dets kvinder var et skønhedsideal som forsøgtes efterlignet i det meste af verden. Disse mesterværker som vore forfædre har skabt, skal ikke bare sådan gå til grunde, fordi nogle venstreintellektuelle teoretikere og nihilistisk indstillede personer ønsker det erstattet med en identitetsløs enhedsrace, på bekostning af den hvide mand og kvinde, der har befolket Europa i tusindvis af år.

Bevarelsen af den hvide mand og kvinde, må være mindst lige så vigtig som bevarelsen af den sibiriske tiger, eller den specielle laksestamme som befolker Guden-åen, Snæbelen i Varde Å, for ikke at tale om den 18 millioner kroner dyre bro ved Svendborg, en såkaldt faunapassage, så Hasselmusen kan passere frit, samt andre arter (Odderen), som man fremmer med diverse milliondyre tiltag. Man opretter de såkaldte genbanker, for at selv det mindste insekt kan blive bevaret og ikke uddø eller blive ”forurenet”, hvorfor er det så mere acceptabelt at ødelægge f.eks. den homogene nordiske race, med plus ord son humanisme, inklusion? Det er simpelthen folkemord!

Måtte man snart komme frem til den erkendelse, at racisme er kærlighed til Danmark og den menneskelige mangfoldighed, naturen har skabt rundt om på jorden!

1 comments

  1. Vigtigt, men altid fortiet:

    “Bevarelsen af den hvide mand og kvinde, må være mindst lige så vigtig som bevarelsen af den sibiriske tiger, eller den specielle laksestamme som befolker Guden-åen, Snæbelen i Varde Å, for ikke at tale om den 18 millioner kroner dyre bro ved Svendborg, en såkaldt faunapassage, så Hasselmusen kan passere frit, samt andre arter (Odderen), som man fremmer med diverse milliondyre tiltag.”

    Af dette lærer vi at menneskets kapacitet for løgn er uovertruffen. Det ser man også i alle massemedier. Store løgne som fører til millioners menneskers død eller lemlæstelse passerer ubemærket. Små løgne, f.eks. om fedtindholdet i en ost, straffes derimod hårdt.

    Like

Skriv en kommentar