Respekt?

islam03

Egentlig havde jeg lovet mig selv ikke mere at skrive om muhamedanere og landsforrædere, fordi der er så deprimerende – og fordi alt egentlig er sagt om de to ting. De fremmede skal ud, og landsforræderne skal for folkets domstol og derefter henrettes. Intet af disse mål nås gennem politik eller ved at skrive artikler. Så egentlig havde jeg sat mig for kun at skrive positive artikler om, hvordan man eventuelt kunne bygge et bedre samfund. Men så alligevel. Hør nu her:

Før jul holdt den tyske indenrigsminister en komsammen med henblik på at bringe tyskere og ”indvandrere” sammen i gensidig respekt. Der var naturligvis en overdådig buffet med alt, hvad hjertet kan begære, betalt af de tyske skatteydere. Da det nu var Tyskland, var der på buffeten naturligvis også blodpølse. Det er en lækker spise, som tyskerne gerne nyder, specielt til jul. Denne blodpølse udløste vrede fra muslimerne – selv om der jo ikke var nogen, der tvang dem til at spise den. Det var ifølge dem mangel
på respekt. Det var ikke alene gris, det var også blod. Dobbelt haram. Og tyskerne bukkede naturligvis og skrabede og undskyldte og slikkede de fremmede bagi, til de blev helt brune om munden. Ingen har som tyskerne øvelse i det. Det er kvalmende og ulækkert over al måde. Ingen fandt naturligvis på at spørge, hvordan det forholdt sig med muslimernes respekt for tyskerne og tyske traditioner og spisevaner. Skal man leve sammen i harmoni, må man naturligvis udvise gensidig respekt – men det kan der fra muslimsk side ikke være tale om. Islam kræver, som navnet siger, total underkastelse under Koranen. To forskellige kulturer og religioner kan aldrig leve sammen i fred. Kast blikket rundt i verden. Hvor der er muslimer, er der terror og ufred!

Et andet sted i Tyskland havde en skoleleder fået den politisk korrekte, men i højeste grad forkastelige idé at invitere en imam til at komme og indføre eleverne – børn – i islams velsignelser. Nu er det naturligvis sådan, at undervisning i kristendom ikke må være forkyndende, og den varetages vel derfor kun i undtagelsestilfælde af præster. Undervisning i islam må tilsyneladende gerne være forkyndende og kan derfor uden videre varetages af en imam – en god garanti imod en objektiv og kritisk fremstilling af emnet.
Men det værste kommer. Samme skoleleder sendte et brev ud til forældrene, hvori han bad dem drage omsorg for, at deres børn ikke havde svinekød med i skole den pågældende dag – for at vise respekt for islam. Jeg ved ikke, om den samme skoleleder har haft en rabbiner på besøg for at forklare om jødedommen, men jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at forældrene i så tilfælde har fået et lignende påbud. Dette er udelukkende endnu en bestræbelse for at kravle helt op i anus på muslimerne.

Der er på tide at træde i karakter over for disse højst uønskede gæster og til at hævde vor ret til vor kultur og vor levemåde, og så længe disse afgudsdyrkere er her, må vi forlange, at de respekterer os og vore skikke og traditioner, og hvis de ikke indordner sig frivilligt, må de tvinges til det. De respekterer os ikke, og det gør de bl.a. ikke, fordi vi ikke træder i karakter. I den kultur, de kommer fra, betragtes vor opførsel – med rette – som ynkelig og foragtelig. De afskyr os bl.a. for vor ynkelighed. Enhver, der har færdedes lidt i Afrika nord og syd for Sahara ved, at man aldrig må vise svaghed, frygt eller underlegenhed. Gør man det, har man tabt på forhånd. Vi har tabt. Vi kan stadig nå at vende skuden ved resolut at smide hele flokken ud i bundter a 12.

Hvis vi ikke gør det, har EU ret i, at islamiseringen af Europa er en naturlig og uomgængelig udvikling. Et folk, der ikke forsvarer sit habitat, mister det. Og hvis nogen tror, at livet blot vil fortsætte uændret, når befolkningens sammensætning vipper, tager de grueligt fejl. Livsbetingelserne for vore børn og børnebørn vil blive ændret radikalt! Og vi vil ikke få en mild og civiliseret form for islam, som den eksisterede i Nordafrika og Tyrkiet for blot en 30-40 år siden. Vi vil få den ægte vare, som man har den i Pakistan og andre steder, hvor vi ikke ville bryde os om at bo. IS har nok mistet sit territorium, men ikke sin indflydelse. Pesten er tværtimod blevet spredt ud i hele den vide verden!

Gå til modstand, mens du kan. Dine børnebørn vil komme til at hade dig, hvis du ikke gør det!

Dette indlæg blev udgivet i Islam og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s