Landsforræderbiskop konfronteres

Der skal lyde stor ros til Stop Islamiseringen af Danmarks brave frihedskæmpere, der som nogle af de eneste har valgt at konfrontere landsforræderne direkte. Som det fremgår af videoen neden for var turen den 12.08.17 kommet til landsforræderbiskop Peter Fischer-Møller, hvis gudstjeneste blev beriget med netop det islamiske islæt, som biskoppen ønsker for sine sognebørn og landsmænd.

Vi håber, at flere vil følge dette gode eksempel og stille landsskadelige elementer offentligt til skue. Det vil lette arbejdet til den dag, hvor regnskabets time kommer. Vi garanterer, at ingen landsforræder vil blive glemt!

Dette indlæg blev udgivet i Islam og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s