Neger

En læser har henledt vores opmærksomhed på, at en herboende neger ved navn Mary Consolata Namagambe for nylig har beklaget sig over et radioprogram, der indeholder såkaldte racistiske vigtigheder.

Negeren udtaler ”Jeg er fuldstændig mundlam og virkelig vred”. Desværre var lammelsen ikke permanent, fra Marys fyldige læber lyder det således endvidere, at ”Det skal understreges, at de her vittigheder ikke er nogen, du må sige”.

Rent bortset fra at den pågældende neger intet har at gøre her i landet, er det naturligvis ganske sigende, at man som gæst har den frækhed at gøre sig til dommer over, hvad ens værtsfolk må sige. Hvis en dansker havde gjort det samme i Marys hjemland, var han nok endt i den sorte gryde…

Og hvis danskernes sorte humor virkelig er så stor en byrde for Mary, skal vi indtrængende opfordre hende til straks at forlade landet. Det kan kun gå for langsomt! For yderligere at fremskynde afrejsen bringer vi her en ældre amerikansk vise, som er skrevet til formålet:

Dette indlæg blev udgivet i Indvandring og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s